Bookmarks

CrossFire online (Cross sajam)

Alternativni nazivi: Cross sajam, krossfaer, krossfair, krosfayr, Cross Fire, Crossfire, Cross Fire, krosfaer, CROS Vatra, vatra križ, prijeći fer

online igre križ Vatra [ 2] je jedan od najpopularnijih igračaka sljedbenika Counter-Strike. križ Vatra online [1 ] - multiplayer pucačina sa dobrim gameplay. Registracija križ Vatra [2 ] vrši se na uobičajen način. Odredite da počne važeću e-mail kutiju. Za nosioci kutijice Mail. ru Upis u igri križ Vatra je u suštini i ne treba - igra će vas prepoznati kao korisnik usluge pošte. Jedan ima samo da pristane na korištenje ovog e-maila, a zatim unesite lozinku. Za druge koji žele da igraju križ Vatra online registracija [2 ], a zatim prolazi kroz sve poznate obrazac: unesite korisničko ime i lozinku, dobiti aktivaciju.

Kao klasičan tim strijelac, igra križ Vatra online daje igračima mogućnost izbora - da se pridruži timu u pozitivnom funkciju, ili da se pridruže agresori. Tim "dobri momci» Global Risk - ova grupa posebne namjene, koja prikuplja penziji ratnici bore za miran suživot građana. Roditelji savjesti - Alex Lloyd (Special Forces RAF), trenutni lider - američki poduzetnik Michael Norman, pobožno uzor Lloyd osnovnih principa u pogledu borbe protiv terorizma i očuvanju mira u svijetu zajednice. Tim specijalnih agenata Crna lista (uglavnom imigranti iz susjednih istočnih zemalja) pokušati da to spriječi u svakom pogledu. Tko je osnivač i za čiji račun se finansira grupa - ne zna se. Oni izvršiti naredbe iz različitih frakcija i terorističkih organizacija. To je suština igre konfrontacije.

Što se tiče metoda i sredstava ratovanja. Čak i ako križ Vatra igrati , što se odlučite po prvi put, to će biti prilično lako za navigaciju, arsenala za borbenu je: granate, pištolji, mitraljezi, puške i bajonet "za užinu."

igrati igre online križ Vatra zanimljivo u da barem crpne njegov karakter, u virtualnom prodavnici možete kupiti dodatnu opremu i elemente borbene opreme, koji programeri obećavaju da redovno ažurirati. Akumulacija iskustva je također važno, jer je zahvaljujući njemu, tu je napredak u karijeri. Plus, kada promenite čin (naravno naviše), lik dobija nove vještine i mogućnosti. Na primjer, od strane narednik ili službenik, on može pucati iz oružja, nije prethodno na raspolaganju.

Iz onoga što još treba znati oni koji uzimaju igraju križ Vatra [3 ] možda spomenuti četiri načina igre:

  1. Tim Death Match - klasik žanra, ovdje sve radnje u cilju otklanjanja neprijatelja;
  2. eliminaciju - što znači probleme igra koja režim se ne razlikuje mnogo od prvog, dobro, osim što neki trenuci;
  3. Traži i Destroy - su hrabri momci iz Global rizika [ 2] je povjerena misija spasiti objekat;
  4. Ghost Mode - originalni mod igre, zbog čega igrati igru ​​ križ Vatra [ 3] online će biti zanimljiviji od ostalih ekipa strijelaca. Evo loši momci iz Black List se daje određeni hendikep - oni postaju nevidljivi. Istina, to se može koristiti kao oružje samo noževe. Svrha im, naravno, destruktivne - Global udarac rizika zaštićeni objekt. Prepoznati teroristi će biti saslušanjem zvuk tobish korake.

križ Vatra online igre mora da svojim fanovima "Shooter" u duhu CS . Spasiti svijet javnost iz organiziranog teroristička grupa - to je zadatak za sadašnje geympleera! Ne odgodi uzbudljive jurnjave i smrtonosne dvoboji zatim Prijavite se sada. Igra Krosfayr čeka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more