Bookmarks

CrimeCraft

Alternativni nazivi: CrimeCraft, KraymKraft

CrimeCraft Online & ndash; free browser igra pucač. To nije čudno, se nađete u ne samo grad, ali u svijetu nakon katastrofe na životnu sredinu. Scary? Nije se plaše svih hibrida? Plaše se ovdje nije ih, ali banda zlikovaca koji uhvati trenutak da morate očistiti.

Sa tehničke strane i moć vašeg PC, igra ima prilično pristupačne KraymKraft & nbsp; Sistemski zahtjevi:

& bull; RAM - Windows 2000 / XP / Vista / 7;

& bull; procesor - 2. 2GHz;

& bull; RAM - 1. 5 GB za Windows 2000 / XP, 2 GB za Windows Vista / 7;

& bull; hard disk - 3. 5 GB

& bull; internet vezu.

Za početak igranje igre online CrimeCraft, samo trebate organizirati sami u igri. CrimeCraft registracija neće vas dugo muči, ali i provjeriti ove podatke:

1. unesite zvaničnom sajtu igre CrimeCraft;

2. , Označite;

3. unesite nadimak za vašu budućnost karakter;

4. stvoriti lozinku koja se sastoji od najmanje šest slova ili brojeva;

5. Ponovite prethodni lozinke;

6. Unesite svoju adresu e-pošte za provjeru nalog;

7. Preuzimanje The Game klijenta;

8. pokrenite ga i unesite detalje naloga.

Možete dobiti na Zemlji, puna kontrola haos u gradovima uspostavljena drži bande. Otvara se pred vama je jedan od onih gradova i ndash; Sunrise City & ndash; ovdje i dobiva svoj lik. & Nbsp;

& nbsp;

Igra CrimeCraft je postavila ciljeve za obavljanje određenih poslova i zadataka tako da se, na kraju, vi dobiti novac i iskustvo stekao ugled, nauče nove zanati i borilačke vještine za razvoj vašeg lika. & Nbsp;

Vi ćete imati:

& bull; dinamičan bitaka;

& bull; personalizacije;

& bull; proizvodnja;

& bull; crnom tržištu;

& bull; bande;

& bull; tehnologiji Unreal Engine.

Dinamički bitaka & ndash; ću voditi bitku sa junacima drugih korisnika, i neprijatelj softver. Da biste to učinili, vi s obzirom na izbor blshoy oprema: oružje, eksploziv i stimulansi. & Nbsp;

Personalizacija & ndash; Došao si u život karakter pojedinca, izbor odjeće, oružja, razne predmete i vještine koje će žele. Na biti jedinstveni!

Proizvodnja & ndash; trofeje možete dobiti u borbi, idite na stvaranje oružja, odjeće ili stimulansi.

Crno tržište & ndash; Možete proizvesti svoje proizvode od raznih predmeta, prodaju ili razmjenu s drugim likovima u igri. & Nbsp;

Gangs & ndash; CrimeCraft u zabavne igre sa svojim vršnjacima, bande je dozvoljeno da se stvori, odnosno, vi ćete imati svoj klub i sklonište.

Ova tehnologija Unreal Engine & ndash; To vam omogućuje da izvidi nešto potpuno toliko veliki i predivan svijet stvoren na Unreal Engine 3.

& nbsp;

U zaključku, možemo reći da CrimeCraft & ndash; udruženje treće osoba pucač i uloga-igranje igra s mnogim korisnicima, koji povezuje dinamičan snimanja, poboljšanje karaktera i chat s drugim igračima.

& nbsp;

Ovo je gdje čekaju strašnu bitku za život sa drugim borcima. Svijet se ogrezao u anarhiju i ndash; to je vrijeme da preuzme vlast u rukama pouzdanog i dokazali svoju superiornost! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more