Bookmarks

Cosmics: Space War

Alternativni nazivi: KosMiks, Galaktički rat, Cosmics

Igra pregled Cosmics: Galactic Wars

Cosmics: Galaktički Ratovi online - & nbsp; je besplatan multiplayer uloga-igranje igra u kojoj ste dobili u svemir.

Online igra & nbsp; Cosmics: Galactic Wars & nbsp; daje sljedeće minimalne sistemske zahtjeve za igrača računalo:

- brzi internet priključak,

- CPU: Pentium IV-2000

- RAM 512 Mb RAM-a & nbsp;

- Video: 64 MB

- Najmanje 700 MB slobodnog prostora na tvrdom disku & nbsp;

- Minimalna rezolucija ekrana: 1024x768

- Flash Player 10. 0

- No proxy i firewall

- otvoren port 5432 na adresa Cosmics. ru

Prijavite u igri & nbsp; Cosmics: Galactic Wars & nbsp; se sastoji od dva koraka: & nbsp;

- autentifikacija e-mailove,

- pružanje osobnih podataka (prijava i ndash; željeno ime, lozinku, pol).

Cosmics: Galactic Wars online prijave nastavlja preuzimanjem klijent & ndash; poseban program koji optimizira Internet saobraćaja, smanjuje greške u zaslonu igre. Klijent je dostupan u nekoliko verzija i ndash; Svjetlo (male veličine) i potpuna.

Cosmics: Galactic Wars & nbsp; online igra & nbsp; na samom početku ste prebačeni na planetu na kojoj živi između dve trke: humarty i Aller. Ove trke su daleki potomci ljudi i natjecati za planetu pogodan za stanovanje. Vaš zadatak je da pomogne svoju rasu za pobjedu.

& nbsp; Kada igrate igru ​​& nbsp; Cosmics: Galaktički Ratovi online, onda ćete sigurno ima animirane bitke. U toku bitke, vi ćete izabrati da nanese udarac neprijatelju. U vođenje borbenih utjecati na karakter:

- zaštita

- agilnost,

- intuicija,

- moć,

- životni standard,

- energija.

Da biste poboljšali karakteristike na vrijeme kako igrati online & nbsp; Cosmics: Galactic Wars & nbsp; može biti zbog povećanog nivoa karaktera (povećava razinu ovisno o stečenim iskustvima u borbama), kao i kroz kupnju razne predmete municije. Također, vaš lik će biti u mogućnosti da se prijave prije bitke razne stimulanse koji povećavaju njegove šanse za pobjedu.

borbi, ako igrate u & nbsp; Cosmics: Galactic Ratovi se mogu javiti kako između stvarne igrače, a između vas i vaše računalo. Da biste aktivirali potonji morate omogućiti lov, & nbsp; na karti će uticati na sve obližnje čudovišta.

Vrlo često, vi ćete se boriti sa predstavnicima drugih rasa na različitim područjima i ndash; neutralan na području sukoba, koji imaju svoja pravila angažmana. & Nbsp;

Igra Cosmics: Galactic Wars online & nbsp; U gradu ima nekoliko važnih objekata koji su igranje funkcije:

- bolnice (tamo ćete uskrsnuti)

- Shop (kupiti razne stvari, dostupnosti koja varira ovisno o vašem nivou)

- aukciji (na njemu se mogu prodati višak komada),

- banke (za razmjenu novca)

- komunikacijskom centru (u kojem možete poslati poruku ili slanje drugog igrača),

- Zatvor (sadrži pravila igre prestupnika).

Da bi bilo još zanimljivije u Cosmics: Galactic Wars & nbsp; se igra, postoje mnoge računalo znakova koji će vam dati različite zadatke i ndash; zamršene zadatak, tokom koje će morati posrazhatsya i razbiti glavu na zagonetke. Prilikom izvođenja svake potrage ćete se osloniti jedinstven trofeje.

Također, u igri vaš lik može imati bilo koju vrstu profesije: biolog, geolog, lovac, psy-generički, inženjer, a biohemičar, ubica, a Medić. Možete naučiti profesija, počevši od trećeg nivoa karakter. Struka će vam donijeti novac i priliku da prodaju stvari na svoju proizvodnju.

Registracija & nbsp; Cosmics: Galactic Wars & nbsp; će vam potapati u svetu svemirske bitke između dva rasa, a možda vas će ovisiti o vašem pobjedu za ljude.

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more