Bookmarks

Company of Heroes 2

Alternativni nazivi: Company of Heroes 2

Ovo je nastavak čekanja za mnoge igrače. I onda, konačno, igra Company of Heroes 2 je predstavljen ljudi. Naravno, zbog vrlo različita gledišta, naši sunarodnici u igri, čim je bilo nekoliko očiglednih nepreciznosti. Neki resursi su čak objavljeno peticiju za zabranu distribucije igre u ogromnom postsovjetskom prostoru. Međutim, bez obzira na sve komentare i nedostatke programeri ne spomenuti visoko-kvalitetne igre i odlične tehničke karakteristike to je jednostavno nemoguće. Da, i pored toga, znajući savršeno individualne stanovišta Kanađana i Amerikanaca proistechenie rat, ovo tumačenje događaja, možete ih oprostiti (samo za kvalitetu rada, naravno).

Sada možete u Company of Heroes 2 da igraju, koristeći punu-sovjetski kampanje. Igračima iz cijelog svijeta će sudjelovati u bici za Staljingrad, u blizini Moskve i prisustvovati hvatanje Reichstaga. Protagonista projekta je zatvorenik sjedio u Gulag Lev Abramovič Isaković. I neki događaji se vraćaju u skladu sa svojim memoarima. Naravno, način na koji igra implementirala sve bitke i borbe od povijesne tačke gledišta, i na koji svjetlu izlagao svim ruskim povjerenici, ne trpi bilo kakvu kritiku, ali ne žuri da zatvorimo Company of Heroes 2 pregled, ali mi smo u korist tehnički dobra igra i CoH je upravo to.

je mnogo važnije i dalje je kako inteligentno, efikasno i brzo implementira kampanju u projektu. U svakoj misiji, lik će morati da radi na dva, ili čak tri fronta istovremeno. U igri ste očekivali puno misija i zadataka, a svaki novi zadatak postaviti prije nego što će doprinijeti neočekivani preokret. Sa svakom koraku (kao što ćete vidjeti, kao što možete preuzeti Company of Heroes 2) jednostavno i jasno na prvi pogled, misija će biti dopunjen novim zadacima i neočekivane narudžbe.

Važno je napomenuti da je igra je dizajniran ne slabog srca. Dakle, svoje neprijatelje i događaje dinamički mijenja jedni druge, neće dopustiti da se opustite za trenutak. Da biste vidjeli ovaj lično, možete pogledati video demonstraciju Company of Heroes 2. U ovom odvijanja žale na iskrivljavanje povijesne činjenice jednostavno nemaju vremena.

Igra će biti još teže zbog činjenice da su programeri, odlučeno je da se poveća stopa preživljavanja od teške vojne opreme, tako da sada za uništenje neprijateljskih snaga će morati potrošiti više energije. U igri, isto kao u prethodnom dijelu, će se pojaviti na tri glavne vrste resursa:

1. Ljudi.

2. Gorivo.

3. Municije.

Za detaljniji realizaciju projekta, budite sigurni da preuzmete CoH 2.

Prema tradiciji potragu možete dobiti bonus bodova, što dalje mogućnost da dobiju pristup skuplje municije. I iako je igra Company of Heroes 2 free ne radi, pokušajte sebe u ovoj igri je - ovo kvaliteta projekta mora vidjeti svaki gamer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more