Bookmarks

Company of Heroes

Alternativni nazivi: Company of Heroes

Do danas, ljubitelje strategije pucač igra Company of Heroes je nešto gurnuo u drugi plan čeka drugi dio novog. Međutim, ne treba zaboraviti o svim dostignućima je prvi dio projekta. Nakon što joj je jedan od rijetkih uspio osvojiti odlične kritike najviše strastveni Gaming kritičara. Programeri ne napuštaju svoje potomke da se brinu za sebe i stalno pampered igračima nove dodatke više zanimljiv i intrigantan misijama. Problem mnoge kompanije u razvoju igre o ratu, je da oni svi previše tragično. CoH igra se direktno odnose na vojnu strategiju uspio da uspješno utjelovljuju ozbiljnost vremena i ne preteruj sa tragedijom. Na kraju, ne nepristojno igračima iz računara na neugodan ostataka, to je samo igra kompjuter.

Ovaj projekt se može nazvati uistinu lijepa, bez obzira na užas tog vremena, koji je prikazan. U stvari, kreatora igre uspio učiniti nemoguće - novi uzbudljiv projekt za naizgled banalna tema (ne može se reći da je dobar 80% igara razviti tema rata).

Za početak igre, Company of Heroes će morati da pre-buy. Trošak igre na službenoj web stranici za danas je oko 40 $. Glavni Bit igre - razvoj. Morat ćete masovno graditi objekte, i da poboljša svoju strukturu kasnije. Osim toga, vaš lik će biti na raspolaganju i mogućnost ekstrakcije resursa - ne baš tipično rješenje za vojnu strategiju. I, naravno, naći ćete puno zadataka, koji se sastoji u većini u zarobljavanju ključnih poena.

Skoro sve velike događaje prethoditi valjkom u Company of Heroes. Video liče po svom obimu i sadržaju sličan američkom ratnih filmova. Postavljanjem bar pored video, tvorci igre pretrpjeli čitav filmski igri do kraja. To je razlog zašto igram ponekad osjećam kao učesnik u filmu.

Kada možete skinuti Company of Heroes, vi osobno biti sigurni da je većina misija dizajniran za prolaz pojedinca, nešto poput priče američke kinematografije.

U svim projektu zbivanja će direktno zavisi od vaše odluke i provoditi strategije. Dakle, tako što je pogrešan potez, možete izgubiti nekoliko desetina jedinice i izgrađen obrnuto. Mnogi igrači ne vole ovaj razvoj, a za uzvrat nalazimo u ovom posebnu draž, uzrokujući više ozbiljne o igri u cjelini i razvoj strategija, posebno.

Da biste preuzeli igre Company of Heroes možete jednostavno ići na zvaničnom sajtu igre. Uoči očekujete ozbiljna igra koja može vas zauzet za duge zimske večeri.

I ne treba brkati činjenicu da u igri Company of Heroes za besplatno dok ne uspije. Ovaj projekt je zaista vrijedan traženi iznos, nećete požaliti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more