Bookmarks

Combat Arms

Alternativni nazivi: Combat Arms

Combat Arms online - veliki i vrlo zanimljiva igra za dugo vremena već poznat žanr - strijelca. Igra u toku svog postojanja je stekao dosta široku publiku navijača. Ruski Combat Arms je relativno nov, a sada možete igrati sa stvarnim ljudima koji žive ne samo u svojoj zemlji, ali iz cijele Europe i Azije. U Combat Arms, možete igrati s bilo kojeg računala spojen na Internet i instaliran na klijentu.

Minimalni sistemski zahtjevi:

 • Frekvencija procesora - 2GHz
 • RAM -1GB
 • Video Card - 128MB

Za početak igre, morat ćete preuzeti igre klijenta. On ima vrlo male količine, a to neće biti potrebno mnogo vremena. Preuzimanje Combat Arms da idemo na mjestu Combat Arms. Osim toga, od vas će se tražiti da se prijavite klijentu, registriran na web stranici. U Combat Arms registracija je besplatna i vrlo jednostavna. To će trajati ne više od pet minuta. Za registraciju vam je potrebno:

  ,
  1. došao sa Prijavite se na svoj račun
  2. Unesite jaku lozinku za vaš račun
  3. daju važeću e-mail adresu
  4. Pročitajte i prihvatite korisnički ugovor

Ovo je tvoj upis u Combat Arms online preko. Sada možete pokrenuti igru ​​klijent, unesite svoje podatke i počnite igrati Combat Arms. Igranje Combat Arms je cijelu utakmicu svijet. Različita načina igre, prilično veliki izbor oružja, atraktivne i funkcionalne gameplay čini igra stvarno zanimljivo i uzbudljivo.

Zašto igrati Combat Arms? Da, ako samo zbog toga što je samo arsenal oružja i sve vrste losiona ima desetine hiljada jedinica. I to nije sve. Mnoštvo načina igre neće dopustiti da dosadi, ne za sekundu. Evo primjera nekih od njih:

 • Potraga za špijune - najuzbudljiviji od svih. Do nedavno, svi igrači su na serveru sa jednom komandom. Međutim, u određenim mjestima skrivene slučajevima karticu s osjetljive podatke. Pronalaženje ovom slučaju, sve što treba da se radikalno promijeniti. Svaki igrač na serveru pokušava da vas ubije i zaustaviti prikupiti kompletan set ovih kofera. Oni su za potpunost bi trebao biti četiri. Unatoč činjenici da ćete morati loviti cijelu server, zadatak je čak i to moguće. Možete dobiti neke sposobnosti koje će vam pomoći puno. Možete postati gotovo neprimetno. Neobična spretnost bonus na zdravlje i sposobnost da se sakriju stvarno vam pomoći u obavljanju ovog težak zadatak.

 • Karantena Mode - sasvim poznati režim danas igra. Osnovna ideja je da se nekoliko igrača odabran slučajno, pretvoriti u zombije i pokušati da zaraze druge. Na prvi pogled može izgledati trivijalno, ali to je samo na prvi pogled. Za početak je reći da zombiji su skoro udario. Zalihe zdravlja može biti zavist bilo. Međutim, pri odabiru ispravne taktike igre možete izbjeći infekciju, a vrlo moguće izaći kao pobednik iz, na prvi pogled, neravnopravna borba.

 • fireteam Mode - klasični način rada, u kojem je tim od osam igrača za razliku od tzv "robota" lakše reći - računar. Vrlo uzbudljivo igra mod, koji vam omogućava da interakciju s drugim igračima.

online igre Combat Arms vrijedi barem pokušati igrati. Isto tako, ako pokušate barem jednom igrati, shvatit ćete sve njegove prednosti, i druge igre ovog žanra će jednostavno prestati postojati za vas.

 

Igranje Combat Arms Registracija