Bookmarks

Call of Juarez

Alternativni nazivi: Call of Juarez

Igra Poziv od [1 ] Juarez Mnogo prije zvaničnog predstavljanja izazvala u redovima igrače i kritičara ozbiljne sumnje. Uspjeh projekta iskreno ne mnogi su vjerovali. Studio Techlanda da isključivo objaviti ovaj projekt sa žanr racing , a sada je odlučio da se radikalno promijeniti smjer i pokušati svoju ruku u [3 ] FPS . Drugi razlog koji je izazvao sumnju među igračima - Poljski developer nadležnost. Većina ljudi jednostavno ne uklapaju u glavu, jer su Poljaci može ispričati priču o Teksasu kauboj. Kao što vidite, tu je as u rukavu Techlanda . Igra je bila jako visoka kvaliteta i zanimljiv.

Većina igračima na pitanje, što je ključ za uspjeh bilo koje igre, će odgovoriti bez oklijevanja da je nadležan pričanje priča - tako da detalj dijelove i sve vrste nijansi. Poziv od Juarez [ 3] PC programeri su bili u stanju da učine sve što je upravo način na koji igrači vole. Prvo, oni su bili u mogućnosti da se naoružaju sa maksimalnom iznosu od korisnih informacija, jasno pokazuje puta događaj Divljeg zapada. Drugo, oni su mudri odluku da podnese sve tajne parcele mjeri. To je, ne očekujete da ćete biti u mogućnosti da pogodi šta će biti finalne utakmice, pokušavajući da igraju za oko pet minuta. U ovom projektu, novi pričama otvaraju kada dođe vrijeme za to. Parcela gleda uravnotežen u cijeloj igri.

Kako bi se pokrenuli igra će morati da poker klijent Poziv od [ 1] Juarez mobilni . Postupak je jednostavan i brz, pogotovo ako koristite torrent tracker-. Nakon ulaska u projekt ćete se upoznati sa svojim glavnim likovima: od hrabar momak Billy žive avanture propovjednik Ray, prisiljen da preuzme ulogu arbitra od sudbine nakon brutalnog ubistva njegovog brata, i mnogi drugi.

U igri ćete upoznati veliki broj malih scena. Sve je prikazano u Call od Juarez video nekako može utjecati na razvoj parcele. Slušajte pažljivo na sve detalje dijaloga i jesti bez premca atmosferu vesterne. Igra je dizajnirana tako realno da sve emocije likova neminovno prolazi i igrač. Neki kritičari su dozvolili sebi Obican Za igre čak usporedite projekta s dobro napisana knjiga koja se može čitati danima bez prestanka.

poduzeća i zbog činjenice da u Poziv od [1 ] Juarez igraju će biti zainteresirani za to zbog miješanja različitih žanrova. Projekt bi mogao biti implementiran u svim najzanimljivijih ideja. Osim toga, svaka stavka u ukupnom kontekstu izgleda prilično organski - je obrada kreditnog kvaliteta.

zaslužuje posebnu pažnju konja protagonista koji izgleda tako realno da prvih nekoliko minuta nakon što se pojavljuje na ekranu Call of Juarez , The Gamer mora potrošiti na svoje studije.

da vidim kako to izgleda u stvarnosti samo treba skinuti i testirati ovu igru ​​- vjerujte mi, nećete požaliti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more