Bookmarks

Kod Lyoko

Alternativni nazivi: Kod Lyoko, Code Lyoko, Code Lyoko

Game Kod Lyoko - besplatno, socijalne i uzbudljivo žanru RPG. Na prvi pogled se može činiti da je igra Kod Lyoko online prilično čudno. Ali, to je potrebno da shvati suštinu, a čini se da je sve lako i jednostavno. Mnogo soj nemate. Glavni fokus na igru.

Da bi da ne opterećuju proces igre i na proces ne silazi pretrpljene bootability ili nešto slično, molimo vas da provjerite navedene sistemske zahtjeve na računalo sa svojim parametrima. Ništa komplicirano o tome, samo da ima prilično:

• srednji parametri kompjuterskog sistema;

• Internet priključak;

• tipkovnice;

• miš.

Nešto ovako. Kao i već možete početi igrati Kod Lyoko, ali onda je tu prepreku - Kod Lyoko registracija, i ovdje, sve je brzo i jednostavno. Preporučujemo da samo provjeriti ove detalje i zapamtite, to ne distribuira lozinku. Proces je kako slijedi:

1. posjetite na zvaničnom sajtu igre Kod Lyoko;

2. Kliknite na pokazivač - da igraju;

3. odabrati opciju - besplatna registracija;

4. navesti vašu e-mail adresu;

5. stvoriti lozinku koja se sastoji od najmanje šest znakova;

6. Ako prihvatite pravila korištenja igre, a zatim označite odgovarajuću kućicu za to;

7. Kliknite na prozoru - registraciju.

Sada možete početi zabave, i počnu da igraju u Kod Lyoko.

Jeste li ikad - ikad mogao zamisliti svijet koji postoji na drugoj strani svijeta. Bilo je to u ovoj igri ćete posjetiti u paralelnom svijetu. Kao i nešto čudno, ali priča počinje s činjenicom da obični studenti koji su odlučili da upravo Travel, naići na divna stvorenja, čudovišta. To je potrebno da preživi. Čini se da ste vi jedan od njih. Tko tačno - birate. Proizvođači Kod Lyoko igra vam predstavlja izbor četiri člana:

• Ulrich;

• Aude;

• Yumi;

• Jeremy.

Kao iu svakom igri, svi likovi imaju svoje individualne karakteristike. I tvoj glumaca. Svi oni su jedinstveni, svaki na svoj način, svaki imaju svoje karakteristike svake sile u ostvarivanju pojedinih ciljeva.

U svoje pravo da igraju u različitim načina igre, dok obavljaju različite probleme igre. Za ovo dobijate nagradu. Vaš lik će raditi nimbly, za kretanje po skretanja zaigrano odgovori na neobičnim situacijama. Sve to ćete učiniti brzo. Kao iu svakom igra ne samo igra, i pažljivo razmislite kroz sve, mislite kao pravi strateg. Ali to se nije mnogo ponese, jer to nije toliko teško kao što se čini.

Igra Kod Lyoko na tržištu dosta dugo, ne veteran, naravno. Crtanje malo primitivan, ali za njihov nivo kvalitete, svijetle, to uzrokuje ove pozitivne osjećaje. Muzika je specifična, ali još uvijek ne prestaje igre.

Igra je nastala bez ograničenja dobi, ali ipak, ako se dobro mislite, to je idealan za mlade ljude.

Čini se da je sve jasno i dobro poznata. Opustite se i prepustite igrati. Sada možete preći na igri. Si ovdje čekali. Uživajte u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more