Bookmarks

Call of Duty: Black Ops 2

Alternativni nazivi: Call of Duty: Black Ops 2

Igra CoD Black [1 ] Ops 2 - deveti legendarni projekt Poziv [6 ] od Duty , a drugi dio igre serije Black Ops . World puštanje igre održan u novembru 2012. godine. Nakon što neki ne baš uspješnih eksperimenata programere, implementiran u prethodnim dijelovima projekta, kao što je rehabilitacija utakmice bio sam u mogućnosti da samo CoD Black Ops , u koji dokazano je prilično okrutan i lud horor priča o "hladnog rata", koji, unatoč svemu, je uspio privući pažnju velikog broja igrača širom svijeta. Razlikovni karakteristika Poziv od Duty Black Ops [4 ] 2 , kao i njegov prethodnik - prisustvo smislene i konzistentan priča. Sada igra nije haotično set vojnih scena, ona je bila u mogućnosti da utjelovljuju nadležnom priča. Projekt je toliko šokirao je savjest igračima da su neki od njih glavnih likova povezane sa junacima popularne holivudskih filmova.

Black Ops 2 [2 ] nije odnosilo na bilo posebne napomene, međutim, neočekivano za programere i igrače, uspio da postane najiskrenije (da, to je iskrena) projekt godine. Danas strijelac CoD Black Ops 2 je svakako jedan od najpopularnijih strijelaca. On je uspješno sochetaetv sjajan zemljište, atmosferska krajolik, originalnu postavku.

Kako bi za vas da igraju možete početi, morat ćete (tradicionalno) Preuzmite CoD [ 1] Black Ops 2. Torrent tragači pomoći da se brzo i bez muke proces skok i instalacije klijenta. Ide u projekt, možete vidjeti da prije početka svake nove misije, igrač je pozvan da izabere dvije osnovne vrste oružja i prikupiti sve potrebne dijelova i pribora za to.

Novi nacrt akcije na svoju ruku i svoj lik će izravno ovisiti o daljoj ishod utakmice. U igri postoji nekoliko specifičnih zemljište tačke u kojima je lik će se pojaviti pred izbor. Odluka BO 2 za promjenu kasniji razvoj događaja u igri.

U kampanji "Tools" heroj u svakoj novoj misiji će biti ponuđene bonuse. To može biti Sapper prsluka, i nove vrste moćnih oružja i zamke. U svakoj novoj misiji otvorena 10 radna mjesta. Pod uslovima igra za testiranje heroja nagradu u vidu dodatnih oružja. Misija je dodao neke inovacije koje čine upravljanje višestrukim znakova može se izvesti istovremeno.

Poziv od Duty [3 ] Black Ops [ 1] 2 - igra , u kojem vaš glavni zadatak će biti da vodi. To jest, morat ćete dati smjernice i razviti različite borbene taktike. Mi ćemo morati naučiti da reaguje brzo na visini zadatka i gotovo munje generirati narudžbe. Morate braniti kontrolne točke da napadnu neprijatelja sklonište, za kontrolu i brane teritoriju.

Da bi dokazali pouzdanost gore, i osobno pogledati na novom projektu, možete vidjeti CoD Black Ops 2 video -treyler, koji su detaljno opisani u Sve mogućnosti i prednosti u igri.

 

Call of Duty: Black Ops 2