Bookmarks

Call of Duty 2

Alternativni nazivi: Call of Duty 2, broj poslovnih dužnosti, cod 2

Igra Call of Duty 2 je uzbudljiva igra kompjuter. Ova igra je nastavak prvog dijela igre. U Call of Duty 2 dešavanja u prvom licu. U igri Call of Duty 2 je dizajniran u stilu pucačina.

Igra Call of Duty 2 može se preuzeti samo sa zvaničnog sajta igre. Preuzimanje Call of Honor 2 može samo odrasle korisnika. Za maloljetnike pristup igri je zatvoren.

Vi imate priliku da pogledate za Call of Duty 2 video. U video možete saznati za sebe mnogo korisnih informacija: klase, događaje, oružje i frakcije.

Igra Call of Honor 2 će vas upoznati sa svim svojim likovima:

1. Vasily Kozlov je Crvena armija iz 13-og gardijske Rifle Division. On je zastupljena u igru ​​kao glavni lik djeluje u Sovjetskom kampanji. Morate početi utakmicu za lik u preventivnom rasponu od sovjetske vojske, koji je 30 km od Moskve. On sudjeluje u bitci kod Staljingrada.

2. John Davis je narednik iz 7. rudnika Armored Division. On sudjeluje u toj sjevernoafričkoj kampanji.

3. David Welch je kapetan 7. oklopne divizije. On je bio zapovjednik tenk u drugoj fazi britanske kampanje. David sudjeluje u supertankovyh ofanzivi u sjevernoafričke kampanje, kao i na sjeveru-zapadnoj Libiji.

4. Kaplar Bill Taylor je druga kompanija u "D", 2. Ranger bataljona. On je glavni lik američke kampanje. Bill učestvuje u iskrcavanju u Normandiji ("D-Day"), kao i borbe na nadmorskoj visini od 400 Bergshtayne. On je također sudjelovao u prijelazu Rajne.

Igra Call of Duty 2 oružja podijeljena kampanje. Svi kampanje imaju zajedničke vrste oružja, ali su različiti modeli

1. Pištolj.

2. Automatski.

3. Puška.

4. Snajper.

5. Grenade.

6. Mitraljez.

7. Gun.

8. Grenade.

Igra Call of Duty 2 možete igrati u različitim režimima, kao u single mode igrača i multiplayer u. Izbor režima ovisi gaming značajke.

Igra Call of Duty 2 mehanike trenutno može preuzeti torrent datoteke, ali za to trebate instalirati program na računalo.

Igra Call of Duty 2 PC ima nekoliko kampanja:

1) Sovjetski kampanje. Kampanja se sastoji od nekoliko epizoda. Učesnici ove kampanje mora izvršiti sedam misije. U Staljingrad su sve događaje kampanje.

2) Britanski kampanje. Od četiri epizode se sastoje od aktivnosti u ovoj kampanji. U događajima britanski kampanja se odvijaju u cijeloj 13 misija. Događanja u igri se odvijati u tri regije Francuske, Sjevernoj Americi i u Normandiji.

3) američka kampanja. Od tri epizode se sastoje od aktivnosti u ovoj kampanji. Za sedam misije stvari događaju u igri. Događaja američki kampanja se odvijaju u Berlinu.

Igra Call of Honor 2 je zastupljen u nekoliko načina:

1. Shootout - događanja se održavaju na različitim lokacijama.

2. Tim Deathmatch - manifestacija koja se održava u ime dva tima.

3. Capture the Flag - trebate ovaj režim za snimanje zastavu svog protivnika i zaštitite svoje.

4. Sjedište - je novi mod u kojem ne bi trebalo dati da snimite svoje sjedište.

5. Traži i Destroy - mod u kojem morate položiti bombu, ili da se spriječi ovaj događaj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more