Bookmarks

Clone Wars Adventures

Alternativni nazivi: Clone Wars Adventures

Clone Wars Adventures online & ndash; free browser MMO RPG igra u kojoj korisnicima da se učestvuje u uzbudljivom ratovima zvijezda. Programer igre je firma Sony Online Zabava , izdavača i ndash; momci iz LucasArts Zabava . Radnja igre stavio drugi i treći dio legendarnog Star Wars. Galactic Republike ne može zaustaviti vojne operacije i da ostave na miru i separatističke droida vojske. U isto vrijeme, Jedi Order, koja upravlja klonovi, nastoji da otkrije misteriju lord Sidious (Sith Lord). Oni koji počnu igrajući Clone Wars Adventures , tako da ulazak u divljinu kontroverznim događajima, neće biti besplatnih minuta. Stanovnici ovog izvanrednog svijeta Dosada je nepoznat! Osim toga, svi događaj privlači predivan dizajn. Lijepa crtani grafike odmah razveseliti čak i mrzovoljno korisnik. U principu, igra Clone Wars, sa svojim brojnim zadatke, društvenih događaja i karaktera prilagođavanje više odgovara tinejdžera. No, često odraslih, ozbiljni ljudi koji žele da se opuste u slobodno vrijeme, ovisnik o online projekt. Ogroman popis mini-igara, svatko može pronaći nešto za sebe privlačan. Pokušajte & ndash; Ne morate da se požaliti!

Šta je potrebno da biste dobili priliku da prisustvuju živu igra u svijetu? Prvo, Clone Wars & nbsp; registracija, tokom koje unosite u odgovarajuću liniju željeni oblik s određenim informacijama (prijava, lozinke, e-mail adresa). Stvaranje akkakunt, budite spremni za ono što treba da uradite prihvatanju Sporazuma korisnika. Drugo, treba provjeriti da li računalo zadovoljava sljedeće konfiguracije: operativni sistem Windows XP ili Windows Vista ; procesor Intel Pentium 4 (ili više); video Radeon 8500 / GeForce 3 Serija ; 512 MB RAM-a. Ako sve prođe dobro, od vas će se sigurno transportirati u magičnoj atmosferi svijeta igre.

Start Clone Wars & nbsp; igrati na strani Federacije, vi ćete se boriti sa klonovima. Samo mislim, vi ćete se boriti rame uz rame sa svojim omiljenim likovima iz animiranih serija istog imena! Biti u istom redovima kao Anakin Skywalker, Obi-wan Kenobi, Yoda, i Ahsoka Tano & ndash; za čast bilo obožavatelj Star Wars. Osim susreta s legendarnim heroji Vidjet će biti posvećena prijateljstvo ostalih igrača. Svaki korisnik će moći pronaći sebe prijatelj duha, koji je uvijek lijepo za razgovor u svoje slobodno vrijeme.

Dakle, šta je spreman igra & nbsp; Clone Wars Adventures ? Na kanonski serija za lokacije može biti mnogo različitih događaja. Nakon utakmice Clone Wars & ndash; to je, prvo, najuzbudljivijih mini-igre će vam pomoći da učestvuju u trkama na Speeder, a lightsaber dvoboj, svemirske bitke, snimanje takmičenja. Tu će biti posla za one koji vole da hljeb. Na primjer, ako ste privučeni zamršene slagalice? Drugo, to je izgradnja kuće i njegov lični razvoj. Dakle, možete organizirati smještaj vašem ukusu. Izbor namještaja i ndash; jedan od najugodnijih trenutaka, pa polako uradi. Inače, u kući ćete voziti gostiju. Bolje je da se posvećuju dovoljno pažnje unutrašnjosti, kako ne bi zeznuti pred prijateljima. Treće, on je prisutan u svoj virtualni život ljubimca. To je, svako može imati droid pratilac, koji se smatra prilično cool. Osim toga, krug njegova funkcionalnost može se produžiti, drugim riječima & ndash; tuned.

& nbsp;

Dragi navijači bezbrižne avanture, vi ste uvijek slobodan da odluči kada i kako igrati ovu igru. Nema ništa što ne obavezuju. Ako ste u potrazi za dugo-rasponu aktivnost bez dodatnih naprezanja Svjetske Klonovi uklapaju dobro! Neka ispuniti sva vaša očekivanja!

 

Clone Wars Adventures online prijave