Bookmarks

Clan Wars

Alternativni nazivi: Clan Wars

Clan Wars online & nbsp; - je multiplayer uloga-igranje igra, koja je postavljena u Medieval Škotskoj: krvave bitke između klanova Highlanders.

Online igra & nbsp; Clan Wars je pretraživač, koji je ne zahtijeva preuzimanja i instaliranja dodatnog softvera, a ne postavlja specifične zahtjeve sistema za računalo igrača. Vi samo trebate imati Internet konekcija i Internet pretraživač trenutnu verziju.

Prijavite u igri & nbsp; Clan Wars & nbsp; se razlikuje od upisa u drugim igrama. Za početak s & nbsp; Clan Wars Online registracija će tražiti da se predstavite i ukazuju na pol, a zatim odmah ponudio da održi trening borbu. Tako da možete odrediti ako imate ovaj tip igre ili ne, i osjetiti uzbuđenje uzbudljive borbe. Nakon borbe, registracija & nbsp; Clan Wars & nbsp; će od vas tražiti da popunite standardni polja na obrascu za registraciju: ime i pol ste već napisana, potrebno je da unesete adresu elektronske poštanski sandučić i stvoriti lozinku.

Clan Wars online igra je izgrađen na bitke. Prema tome, vi ćete dobiti lik čiji je glavni cilj & ndash; najefikasnije boriti. Dakle, vaš zadatak kada počnete igrati & nbsp; Clan Wars Online je pravilno distribuciju svojih karakteristika, u igri pod nazivom članaka. & Nbsp; svoj lik su kako slijedi:

- sila (odgovoran za izdržljivost i snagu udarca),

- Agility (treba da shvatim uvorotlivosti i antiuvorotlivosti)

- intuicija (odgovoran za kritički hit i sposobnost da antikritu)

- život (vrlo važno za iznos od oklopa nosio),

- intelekt (potrebna za čitanje rune i važno u nekim zanimanjima)

Igra Clan Wars & nbsp; online deli oružje u klase, na koje se odnosi preferira oružje smisliti čekić, klub, sjekira, nož, koplje i mač.

Svaka klasa ima svoje specifične parametre i sposobnosti. Oldtajmera se savjetuje da pročitate igre forum da odluči šta taktiku ratovanja koje vam najviše odgovara. Ukupno dva: odbrane i napada. U jednom potezu, možete napraviti jedan udarac u napadu i staviti zaštitnu jedinicu.

Čim počnete online & nbsp igranje igre; klana Wars, vaš borac će steći iskustvo boreći se sa kompjuterom bot. Ova bitka mod je moguće prije nego dođete do nivoa 3. Iako, ako niste vrlo zanimljiva da se bori s umjetnom inteligencijom, sa nivoa 1 možete već učestvovati u duelima & ndash; Bitka jedan na jedan s drugog igrača. I sa nivoa 2 već možete biti član haotično bojno polje, u kojem će se borbe nasumično raspoređen na tim.

Nakon svake uspješne bitke, kad si u Clan Wars & nbsp; u igri, vaš lik će steći iskustvo, koji određuje razinu i dobiti uspone i ndash; posebne naočale koje biste poboljšali karakteristike. Također, sa svakim borba ćete povećati vještinu pištolj vlasništva.

iz drugog nivoa možete se pridružiti klan i sudjelovati u posebnim klan bitke & ndash; bitke za Guardian. Pobjednički strana dobiva razne trofeje, nagrade i bonuse.

U igri postoji mnogo različitih lokacija & ndash; mjesta i teritorija, od kojih svaka nosi igru ​​funkciju. To su:

- Bank

- Hunter Savez,

- Outland,

- šume,

- tamnog drveta,

- kamenolom

- mine,

- kockarnicu.

Play & nbsp; Clan Wars & nbsp; i učiniti vaš lik na oružje, oklop i druge stvari koje će biti u mogućnosti da imaju 2 razine. & Nbsp; profesija su: vrač, drvosječa, rudar, Rockshaper.

Da biste to učinili, potrebno je da odete u šumu, rudnika ili kamenoloma. Radno vrijeme karaktera i ndash; h. To se može upravljati potpuno bez alata, s instrumentom ili popraviti alat za popravak izvan. To zavisi od ekstrakcije resursa na radnom mjestu i povećati relevantne vještine.

Ako ste zainteresirani u igri je dobra prilika da se bori i osjetiti podršku svojih klan, klan Wars je za vas.

 

Clan Wars online registracije