Bookmarks

Civilizacija online

Alternativni nazivi: Civilizacija online

Civilizacija Online & ndash; Multiplayer, istorijski igra. Tvrtka nudi proizvođači sve ljubitelje priliku da igraju, što u stvarnom svijetu, igra čiji je cilj stvaranje, izgradnja svijeta, nove civilizacije. I sve to online.

je vrlo zadovoljan da igra Civilization Online ne zahtijeva postavke velike snage računara. I samo takav osnovni sistemski zahtjevi, kao što su:

 • u prosjeku parametara kompjuterskog sistema;
 • Internet priključak.

Zbog verzija igre Civilization Online još nije objavljena u svijet igara, naravno, kreatori nisam razmišljao proces formalizacije igrača u procesu igri. Ali pretpostavlja slijed i podaci da ćete morati dati u procesu - Civilization Online registracija će biti kako slijedi:

  1. ući na zvaničnom sajtu igre civilizacije Online;
  2. Molimo Vas da uključite svoj ispravnu e-mail adresu;
  3. došao i zapišite lozinku, koja se sastoji od ne manje od šest slova ili brojeva;
  4. ponoviti lozinku, a neće ponoviti lozinku & nbsp; drugim mrežama, kako bi se osigurala sigurnost svojoj igri računu;
  5. nastavite na gameplay.

Najvjerojatnije, nije tako lako ćete proći ovaj standard za bilo koje igre, na način da bi Civilizacija Online igra. Ili možda provjeriti vaš račun će biti prilično brzo i lako. Ali to nije na nama da odlučimo s vama.

igrati igre online Civilizacija Online je nije potrebno misliti korak po korak, jer ove online verzija ne ukazuju na to.

Na početku će vam biti ponuđena četiri civilizacije. Taj iznos još uvijek se ne završava kad idete na igri će se pojaviti čak i civilizacije. Vaš lik neće zadržavati u jednoj civilizaciji cijelu utakmicu. To će automatski preokreće na gameplay, svaki put kada ćete do određenog cilja, za obavljanje zadataka na određenom području.

je također vrlo zanimljivo da ćeš doći u različitim epohama. Ovdje će biti šest:

 • Ancient ,
 • Klasična ,
 • Srednjovjekovni ,
 • renesanse ,
 • Industrial ,
 • Modern .

Vidiš svijeta u svim bojama. I to će vam pomoći kvalitetan grafike i animacije u igri.

Ali ipak, kao i svaka igra, tu je pobjednik kraj. Winning osmijeh na vas, samo kada napravite sjajne civilizacije. Mogućnosti da će uhvatiti većina svijeta ili jedan od uslova pobjede i ndash; do vrha modernog doba i stvaranje prostora Journey.

treba da igra, vi ćete biti slobodan Civilization Online. Je li to za pravi novac ćete steći potrebne podatke i elemente da se poboljša kvalitet ili karakter igre na bolje.

obećavam da će igra biti najbolji u državi. Pa vi ne uvijek nude svoje civilizacije da stoji, kao što je bilo, da postane tvorac svijeta.

& nbsp;

To vrijedi probati! Čini se da je igra Civilization Online & nbsp; Morate već imate legije obožavatelja, želeći da na trenutak nije odstupaju od fascinantan proces.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more