Bookmarks

Grad Transformers

Alternativni nazivi: Grad Trasformerov

& nbsp;

Grad Transformers online - je novi besplatan kupac MMORPG online igra o poslednje generacije Transformers, nastao na osnovu vlastitog grafički engine. Ova igra je napravljen u žanru Sci-Fi, gdje ogroman metropola se pretvorio u mjesto za rat, i ogromna humanoidni roboti su već dugo pune ihnimi stanovnika.

Dakle, da dolaze u igri trebate proći registraciju Grad transformatora. Trebat ćete da unesete e-mail, ime i lozinku. Onda preuzeti igre klijenta.

Nakon registracije u igri Grada Transformers vas će biti zatraženo da stvori svogo karakter: prvo odaberite poda, a zatim odaberite klasni karakter (od u Game 6, i svi od njih imaju više od 80 fakulteta), onda možete promijeniti izgled Svoge karaktera i dodijeliti njegovo ime. Imajte na umu karakteristike vashogo karakter, njihov 23 komada i oni će biti važno u borbama. Pa, u principu, i sve. Sada razmotrimo detaljnije postojeće online igra Grad transformatora klase, koje se spominju:

Stormtrooper & ndash; Ova posebna gužva razvila snagu i zdravlje. Govori u raznim rezanje i smanjujući oružje; & nbsp;

Ghost - je brz, agilan, i tajanstven lik. Posjeduje upareni lopatice;

oprema - je majstor kretala oružja i različite vrste snimanja. & Nbsp;

može otpustiti rafali, i stavi na putu protivnika zamki;

psionicist - mogu utjecati na neprijatelja na udaljenosti i nanese veliku štetu speluje katastrofa i imobilizacije ih

Defender - može izliječiti saveznike (čak i cijela grupa), i pomoćna aura podizanje znakova;

Technomage - utiče na neprijatelje, namećući im efekte kao što su trovanje, erozija, gubitak kontrole uma, smanjen otpor, mogu pozvati pomoć droide.

Dakle, u igri. Na ekranu ispred vas će biti nastave poruku da trebate pažljivo razmotriti. Biti u jednom od 2 manji kampovi, ovisno o odabranom klase, prva stvar koju trebate učiniti je razgovarati s NPC (non-player znakova), koji će morati prihvatiti posao.

tijekom utakmice Grada Transformers online, od vas će biti ponuđen niz zanimljivih, raznovrsne i izazovne zadatke, koje su podijeljene u nekoliko vrsta: Glavna, Side, Dnevno i serijski.

obavljaju neke početne zadatke u online igra Grada Transformers, vi ćete dobiti svoju nagradu u prvom transformator. Istina, on neće u početku imati veliku snagu i ne mogu prevoziti putnike, ali prije nego što vaš prvi neprijatelj će izgledati sasvim pristojno. Ubijajući čudovišta i dovršavajući zadatke, vi ćete redovito primati trofeji i nagrade.

Da igrati online Grada Transformers, vi ćete se boriti neprijatelje i zaštititi matricu koja sadrži mnoge tajne. Svi događaji će se odvijati u 21 regijama planete gdje ste na čekanju za različite suđenja i opasnosti. Ali to nije sve igre Grad Transformers ćete imati priliku posjetiti Mjeseca, satelit Amikrona, a čak u prošlosti ili budućnosti.

Ako znate jedna od tajni u Matrix, možete kontrolirati transformatora (koji su u igri za više od 50 vrsta). Svaki transformator u igri Grada Transformers online može pretvoriti u jedno od vozila (svaki razred ima svoju vrstu transporta), to aircar, Aerobayk hodanje ili AIM.

igrati online Grada Transformers ćete biti dostupan 11 zanimanja s kojim izdvojiti sredstva za proizvodnju raznih predmeta ekipirovok, eliksira, čips, pa čak i svoju Transformers. Trgovati u Gradu Transformers online igra nudi razmjenu i aukcije. & Nbsp;

možete formirati saveze, pored toga, u Gradu Transformers možete igrati podesite kućni ljubimci (više od 50), koja će uvijek biti s vama, ali nikada nije pridružio borbe. U igri postoje i drugi predmeti koje možete komunicirati: mehanički i elektronski uređaji, računala, teleportera, polje resurse i hellip;

Želite li probati? Pridružite Grad Transformers će vam dati ovu priliku!

& nbsp;
 

Grad Transformers registracije online