Bookmarks

Rough kopija

Alternativni nazivi: Nacrt igra nacrt Online

U 2009. godini, Kompanija Omerta Online i & laquo; Stork & raquo; pušten u svijet velikog publike-orijentiran projekt kao online igra Nacrt. A publika je povučen i ovaj stalno, privučeni odsustvo ograničavanja sadržaja i glavna prednost projekta & mdash; napredni sistem borbe, koje će zadovoljiti većinu & laquo; pretraživač & raquo; igračima.

Prije prelaska na korak u igri Nacrtu Registracija , pobrinite se da imate:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Internet-povezan računalo;

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; od 1 GB RAM-a;

3) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; monitor sa rezolucijom od 1024x768;

4) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Adobe Flash Player (najmanje 9. 0) i browser podržava.

Ako ste ponosni vlasnik svih gore navedenih, možemo sa sigurnošću ići na zvaničnom sajtu igre, na stranu Nacrt Registracija . Obavezna polja ovdje su sljedeće:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; tvoje pravo e-mail;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; korisničko ime i mdash; naziv igre;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; lozinku;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; izvući potvrdni kod.

Nakon razmatranja i prihvatanja sporazuma korisnika postavljanjem krpelja u prazan prozorčić, korak Nacrt Registracija u potpunosti završen. U nastavku je da se stvori lik, ali ako želite & ndash; i & laquo; cjelini & raquo; tri. Tako je sljedeći sistem bonusa:

& rarr; za stvaranje sam heroj oslanja 1000 novčiće;

& rarr; za II & mdash; 200;

& rarr; za treće i mdash; Ukupno 100 srebrnjaka.

Sve vaše (i samo svoj) likovi mogu imati jedinstven izgled, dobra igra resursi (raznovrsnoj ponudi eksternih kriterija) ne dopustiti da spasi na eksterijeru.

da odrastaju u Prijedlog online zbog svog karaktera će biti u mogućnosti da izgrade bodova iskustva dobio za borbe, zadatke i tako dalje. Brojni NPC-ova će pomoći za igrati igre online Nacrt , pružajući vam ovim istim zadacima i misijama. Da, kao i ukidanje sučelje Nacrt igrati će biti jednostavan i praktičan: da razumiju sve detalje, trebat će vam više od 20 & ndash; 30 minuta. Plus, kako bi se da igraju online igre nacrt su svi bili još jednostavnije, tu postoji divna stvar kao karta označava trenutni položaj i vrlo karakter, a ostatak potrebnih objekata u igri (City Hall, servisi i drugi.

Vi svakako treba utvrditi, sa onim oružjem biste željeli da se uključe u, iako bi to bilo bolno: razne domaće oružja je zapanjujuć: više od 300 vrsta malog oružja, zasnovan na oba biološka i energetskih tehnologija. Da biste suzili izbor malo, Nacrt Online igre online pruža priliku da dobiju jednu od sljedećih specijalizacija:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Snajper & mdash; vičan velikog dometa. Uz velikog kalibra preciznost puške utječe na najviše bespomoćni dio tijela neprijatelja, ostajući izvan osvetničkim uništenje.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Assault & mdash; Warrior prsa u prsa.

3) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; strijelac & mdash; univerzalni vojnik, u stanju da uništi neprijatelje i blizu i daleko.

U tom slučaju, ako želite da da igraju Nacrt online dostojan, morat ćete naučiti neke borbene vještine, otvarajući nove horizonte za snimanje, i različite borbene taktike u cjelini.

Ukratko o priči: Nacrt Online igre online se temelji na dva romana C. Lukyanenko, pod nazivom & laquo; Nacrt & raquo; i & laquo; čistu kopiju & raquo;. Ovo je idealna kombinacija svjetova, ujedinjeni istom svemiru, zove ventilator. Surviving nije tako lako, ali vrlo zanimljivo. Ako želite testirati sebe i prolaze kroz događaje opisane u bestseler osobno se pridruže!

 

Nacrt Registracija