Bookmarks

Black Mirror 2

Alternativni nazivi: Black Mirror 2, Black Mirror 2

CPU: Pentium 4 / Athlon XP 1. 5GHz

RAM: 512 MB

Grafička kartica: 256 MB

disku: 6 GB

The Black Mirror 2 - drugi dio popularne igre u žanru klasične avanture, razvio je mali njemački tim brusnica proizvodnju. Nastavak igre neće otvoriti pred nas sve tajne skrivene u prvoj utakmici, ali to nam govori potpuno novi način života priča o ukletim Gordon nesretan vlasnici tamne i misteriozne dvorac. Black Mirror 2 igre držati neprenosiva sumornu atmosferu i ambijent svog prethodnika.

Tema

Ako tvorci prvog dijela igre cijelu priču okrenu imanju istog imena i od samog početka je igrač bacanje u debele stvari, tajanstven, mističan i zastrašujući, autori odlučili da se nastavi malo na drugu stranu, postepeno otkrivajući zemljište pletiva pred igrač. The Black ogledalo 2 sve počinje preko bezazlen, imamo mali i vrlo prilično mjesto, gdje, čini se, najveća smetnja je razdražljiv glava protagonista. I niko od početka nismo rekli o planinama leševa ili strašna kletva, samo Pregoreli da je ispravna, u podrum. Ozbiljna zaokret u početku neće biti, mi smo u lice običnog momak, Darren Michaels će lutati slatki grad, upoznavanja sa njegovim jednako dragih ljudi, i noćne more porodica Gordons ćemo se sastati osim na požutelim slike. Ali, to je za sada, u jednom trenutku u igri Black Mirror 2, sve okrenuo naglavačke, a događaj će se odvijati sa zastrašujućom brzinom. Ovo je tragično poginuo je glavni junak dobiva u bolnicu njegova majka, misterioznog stranca sreli smo se iza rešetaka lokalnu policijsku stanicu i učinio da nam nešto strašno i zastrašujuće. Korak-po-korak Black Mirror 2, igra tek nedavno činilo da nam svjetlost i sunce će preterivati, pokriva sve generalni magle straha i sumnje.

Gameplay

plan igre, kao i na mnogim igrama ovog žanra je smanjena neprestanog rješavanju misterije, paranja zagonetke i tražiti odgovore na pitanja koja se pojavljuju kako priča napreduje. Važno u crnom ogledalu 2 je nesumnjivo priča, on bi trebao prisiliti igrač na vrijeme praćenje intonacija provode u dijalozima, gledanje videa i sjećanja igre znakova. Čim će biti u mogućnosti da u potpunosti razumiju sve preokreta priče, sve tehničke strane igra sami povlače u pozadinu i odluka sljedeći zagonetke neće još jedan težak zagonetke, već način da saznamo šta dalje, mi ćemo ponuditi igra Black Mirror 2.

Adventure 2. 0

Black Mirror 2, igra je puna i klasične za sve članove ovog konkretnog igri žanra, a značajne inovacije koje potraga nije tako uobičajena praksa. Svako ko je ikada igrao u zadatke mogao vidjeti nedosljednost logičke poteze u rješavanju većini zagonetke kada se set od obične vode se pretvara u kompleks lanac akcija sa potragu za kantu, dobro prilagođen popraviti ovo jako dobro kada puno lakše bi bilo da bi privukli vode u u blizini otvorene vode ili fontana. Postoji logično incidenata, ako su prisutni, to nije tako očigledna, a cijeli igranja se nije mnogo utiče. Osim toga, sve je džentlmenski postavljen svojstveni igrama ovog žanra zadržao gotovo netaknuta - brave i sefovi, prikupljanje korisnih stvari, pretvarajući ih u radne jedinice, popravak slomljena uređaja, sve to će biti ovdje u izobilju.

 

Računalo igra Black Mirror 2