Bookmarks

Ceiron Wars

Alternativni nazivi: Ceiron Wars

Ceiron Wars & nbsp; Online & ndash; besplatan preglednika uloga-igranje strategija igra. Potpuno je fantastičan svijet ispunjen sa sočnom sadržajem i Pestryaev različitosti. Projekt & ndash; nije samo tehnološki remek-djelo i demonstraciju visoke estetike, to je također neobično u svojoj suštini je legenda koja je osnova uzbudljivog parceli. Povijest Ceiron Wars & nbsp; online će vam reći o velikom ratu, koji sa zastrašujućom brzinom proširio u cijeloj svakom uglu magije svemira. Dva ogromna carstvo mogu da se smirim, a svoje protivljenje da se više i više malih država. Igrač bira jedan od sukobljenih strana u rješavanju naciji radi radi tokom igranja najbolje. Vidjet će biti ispunjen s & nbsp; nezaboravne utiske način na koji obično počinju oficir. Ali to nije daleko kad ste prepoznali heroj & nbsp; i razbio slavu krajeva nevidljivog zemljišta. Nastavite Ceiron Wars & nbsp; & nbsp; Igrajte sada dokazati svima oko sebe, kao talentirani vojni zapovjednik!

Za Gameplay odijelo različitim operativnim sistemima. Igra se podržava Tseyron Wars & nbsp; Windows , Linux , Apple Mac . Glavna stvar je da imaju pristup internetu i instaliran na vašem računalu Adobe Blic . Ne morate gubiti vrijeme pokušavajući instalirati nešto. Simple Ceiron Wars & nbsp; registracija će vam omogućiti da uđe u igru ​​u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg računala. Otvorite nalog, možete kod kuće, na poslu ili na nekoj zabavi. Račun je stvoren kako slijedi: unesite e-mail adresu, lozinku i lozinku se ponavlja. Dodatna polja su popunjena samo ako vaš pristanak. Nakon završetka procesa registracije, primit ćete vijesti od stvaralaca, kao u odgovarajućem mjestu se pregledava po defaultu, a automatski ćete izvesti pretplate. Također, imajte na umu da pritiskom na & laquo; Registracija & raquo; Slažete na usvajanje pravila.

Pokretanje reprodukcije Ceiron Wars , naći ćete se oko najrazlicitije. Get barem, na primjer, da je fantastično zemljište u kojima žive različiti narodi. Tamo je upoznao i Pirokantsy i Galents i Asna, i Turci i Nippontsy, i Norveške, a Asnardakiytsy i Firokantsy i Ujgura, i Arabije, kao i Tibetanci i Altai, i trutovi, i latinski i mnogi drugi. Postoje tri velike federacije. Naime, Atiyskaya Rusija, Federacija Fara dna i Federacije južne Soriena. Osim toga, stanovništvo i različitih religijskih gledišta. Svjetlo svjetala Britanija, Ostalo stvarnost, šamanizam, pravi Bog i ndash; Ovo nije kompletna lista ispoveda ogromne ogromne svjetskih religija. Bilo bi dobro na ovom grananje stavove završio, tako da ne! Restless stanovnika Tseyrona širi čak i različite filozofije, obožavanje ideje suprotstavljene struje. Evo nekih od njih: Semazhenizm, za savršenu ravnotežu, Brotherhood of the Wolf, znak snage, kultista, Heavenly Legion, i drugi. Pa, kao što ste sve ovo? Dosada se nije baš umreti!

Pa, šta si to uradio u ovom izuzetnom svijetu, ne samo da opstane, ali i da bude uspješan? & Nbsp; Ne morate čekati da se dok ne postanu žrtve. Slobodno ići u ofanzivu, okupiti vlastitu odred, koristeći retro-futuristički tehnologija, podyschu pouzdan saveznici, stalno poboljšanje njihove vještine gospodara rata. To će biti vrlo dobro, ako će pomoći satelit, ali njegovo samopouzdanje i položaj koji će biti osvojio. Ceiron Wars igra šalje te u satelit od likova:

- Selina & ndash; pirokanskaya lepa žena posjedovanje neodoljiv izgled i um;

- Bogdan & ndash; diplomirani hrama kulture. Još kao dijete ostalo bez roditelja. Njegova sudbina nije razmažen, a to je ne čudi da je preko vremena, postao je ljubitelj nasilnih Heavenly legije;

- Eva & ndash; Living život luta djevica iz plemićke obitelji. Iza nje se proteže trag zločina, ali sve Eve ne želi da se smirim.

- Yavuzalp & ndash; savršen ratnik s jak karakter i čelika zatvarača. To jednostavno nije bio u svom životu, ali sve nevolje on izdržao dostojanstveno. Ali njegova hladnoća i okrutnost su često nerazumljivi drugima.

tokom igranja igrač će stykatsya s predstavnicima različitih rasa. U igri postoji predstavnici viših rasa, ali oni ne vide. Par znakovi ukazuju na njihovo postojanje, ali je pitanje priznavanja ove činjenice je još uvijek otvoren. Druga utrka & ndash; viši bića. On je razvio vrstu stvorenja koja žive širom kontinenta. Treća utrka & ndash; mlađi suštini vrsta sa slabo razvijenu kulturu. Nisu & nbsp; u državi koja organizira i komuniciraju jedni s drugima. Da li se sa ovom Motley publici & ndash; vrijeme će pokazati, što je najvažnije i ndash; povjerenje.

I na kraju, kako sam mogao ne spomenuti Veličanstvenog borbe javlja gotovo stalno. Igrači imaju takve bojišta što je Oltar Minis, Crystal Pećine, White Pass, Skadzhersky šuma, lava most Basnaksky Falls, Granica Galenski toranj Tavern. Naprijed! Posjeta ovih sela da vidimo iz prve ruke da je zapisnik tamo proveo nezaboravan!

& nbsp;

Ostaje samo da ti želim sreću i uživajte u gameplay!

 

Ceiron Wars online registracije