Bookmarks

Castlot

Alternativni nazivi: Castlot

Igra Kastlot & ndash; uloga-igranje fantastičnu igru ​​sa strategijom elementima koji vam mogu prenijeti na antičkom svetu 6. stoljeća. Vi ćete biti u mogućnosti da dožive u svojoj koži, što je na brutalan anglosaksonska rata. Kao i vladari prethodnih godina, morat ćete izgraditi i ojačati svoj grad. Na početku svog mandata prazninu, ali da udahne život u malom gradu, gradi svoju infrastrukturu i ispunjen bučnim stanovnika & ndash; Ovo je vaš poziv. Znajući da će pouzdan tvrđave zidovi štite & nbsp; Možete biti sigurni u ovom krvavom ratu. Play Castlot & ndash; sredstava za odbranu protiv impresivan neprijatelja i izvršiti vrtoglavo napad na snimanje. Sjediti i čekati pasivno dok se glava će pasti nesreća sigurno ne isplati. Bolje je da pokuša da ih predvidjeti i pripremiti temeljito. Pobrinite se da vaš grad ekonomija je na odgovarajućem nivou, biti zadržana različitim vrstama resursa i preuzme komandu snažne, dobro obučene vojske.

Da bi doživjeti srednjovjekovni avanture, da se registruju u igri Castlot . & Nbsp; Možete brzo ući u uzbudljiv svijet bez straha da ikakvih problema zaustavim. Igra Castlot nije kapriciozan zahtjevima sistema, oni su stvarno minimalne:

 • Operativni sustav Windows
 • Bilo preglednika
 • Blic igrača
 • Kartica

I ona Castlot registracija je dosta vremena. Trebalo bi samo unesite sljedeće informacije:

  1. prijava
  2. Password
  3. E-mail

Pritisak & laquo; Registracija & raquo; dok prihvatanje pravila igre.

Da bi se shvatio ključne točke geymleya pomoći započeti posao. Ispunjavanje svoju prvu potragu, vi se malo iskustva. Onda ćete biti u mogućnosti da odluči da li će vam samo osnovne instrukcije ili uzeti više i više. Zbog povećane prvu titulu i drugi direktnu korist. U toku izvođenja dodatne zadatke nagraditi ti vrijedne resurse koji će rado naći upotrebu u usavršavajući svoje tvrđave.

Misli šta bih da vidim njihove imovine. On je izgradio glavnoj zgradi & ndash; Senat može postaviti na svojoj teritoriji vojne objekte, stambene kuće i drugih objekata. Stanovnici Vikendice treba biti opremljeni na odgovarajući način. Pokušajte će staviti ljude sa udobnost. Na kraju krajeva, ljudi i ndash; Vaš glavni bogatstvo. Bez radnici i vojnici niste bili u stanju postići u ovom opasnom svijetu. Zaradite poštovanje svojih podanika, a oni će vam reći odanost.

Glavni resursi koji nudi Castlot online igre:

 • zrno
 • stabla
 • željeza
 • kamena

Tu je i Gold i ove vrste igre valute, kao čarobni napitak i Diamonds . Kako bi se osigurao protok žita, drva, željeza i kamena, treba graditi objekte koji specijalizirati u njihovoj proizvodnji. Da biste to učinili, međutim, prvo je potrebno za snimanje određenu teritoriju. Kako bi se pobijediti takve neophodne & laquo; trgova & raquo; Na sjeverozapadnoj strani, treba poslati u zatvor čvrsto uz predviđenu svrhu. Izdvajanje zgrada će osigurati stalni prihod, a ovaj put ćete biti u mogućnosti da uradi misiju da biste dobili zlato. Naravno, u nekim slučajevima je potrebno učiniti elementarne pljačke nego ništa grbavim. Neka vaš savjest ne muči. Na kraju krajeva, ako neće to učiniti, to ne znači da rivali nisu željenom komad torte, a vi ćete biti pošteđeni. Što se za igru ​​novac, možete dobiti čarobni napitak konvencionalnim metodama, ali dijamanti su dostupni samo za Real. Nije škrt na akvizicije, ne dijamanti imaju tugovato.

Igranje igre Castlot je mnogo lakše ako obrazovanje na odgovarajućem nivou. Redovno koristite Avalon, dom potrebnu obuku. Igrač koji je savršeno ovladao nauku, vodeći svoju vojsku ponekad može pridobiti jak protivnik, ali ne i ovaj pamet.

Ne zaboravite na pristojan municije. Oklop kupiti u trgovini ili zaradili u areni, ali za nabavku oružja potrebno je da se okrenemo iskusnog majstora, gostujući njegova kovačnica. Sistem PvP se još uvijek koristi mape, što je vrlo moćno oružje. Kartice su vam dostupne vještine, talente i borbenih elemenata. Ne propustite priliku da iskoriste takve naknade.

Kao i mnogi drugi projekti preglednika Castlot može igrati ulogu u ligi. Liga & ndash; udruženje nekoliko desetina igrača pod tutorstvom jednog šefa. Imate mogućnost da se pridruže postojećim ligi ili kreirati vlastite.

An intuitivno sučelje, zanimljiv zaplet, igrači imaju priliku da razviju igru ​​posjetiti sajt često. To može postati vaš omiljeni hobi dnevno. Probajte i uvjerite se kako je zarazna ove igre je odličan. Ostaje da želite velika dostignuća!

 

Igra Castlot registraciju