Bookmarks

Pokolj

Alternativni nazivi: Pokolj

Carnage online & ndash; je besplatan online uloga-igranje igra (MMORPG), gdje je srednjovjekovni uzavrelu strasti, gdje sve borbe i intrige uglavnom će se održati između ljudskih bića, a ne između robota.

Online igre Carnage ne zahtijeva instalaciju klijenta i igara koje su dostupne na bilo koji preglednika. & Nbsp;

Za početak igre samo trebate Carnage online registracija: Postoje 2 načina za registraciju.

Prvi je pomoću naloga u jednoj od predloženih društvenih mreža (VKontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, Classmates);

Drugi je direktno sa stranice klikom na & laquo; Registracija & raquo; U otvorio prozor vaš pol i jedan od pet gradova (Lu, Morion, Sarkel, Sidro, Aurora). Zatim unesite željeno ime i lozinku, a zatim prešao u odgovarajuće polje kod (koordinata) u dijalogu će tražiti od vas da prihvatite pravila sporazum i donijeti borbu trening sa drvenim vojnika. Pa, to je sve u igri Carnage Registracija je obavljena.

& nbsp;

Dok je bio u igri, možete izabrati za svoj lik, izbor je u igri je dovoljno velika i raznovrsna. Osim muških i ženskih likova, postoje imena koja možete kupiti za sestertii (jedan od igre valute, koje se mogu kupiti za pravi novac). Carnage online igra osim sestertius još forinti, to je još jedna igra valute.

& nbsp;

Igrač lik ima nekoliko osnovnih karakteristika: Snaga, Dexterity, instinkt i vitalnost. U zavisnosti od toga što je izabrana slika, bit će na raspolaganju za različite vrste oružja i municije. Evo nekih od njih: kaciga, Fist, Armor, hlače, ramena, rukavice, štitovi, remenje, čizme, noževi, klubovi, mačevi, sjekire i više. Osim oružja u igri, još uvijek postoje razni magijski eliksira.

Zbog specifičnih vještina, karakter mogu uključiti u ribolovu, rukotvorine i alhemija.

& nbsp;

Igrajte igru ​​Carnage online možete dobiti određene profesije za posebne dozvole. Dostupni su licencirani struke:

Mercenary & ndash; ovo je najopasniji i zatražio trgovini;

Merchant & ndash; Ova profesija vam omogućava da kupite oskudnih robu u rasutom stanju i napraviti neke transakcije po povoljnim uslovima;

Sveštenik & ndash; glavne dužnosti profesije, da sprovede svadbene svečanosti u hramu;

Mentor & ndash; zadatak struke, da trenira početnike u igri, ne-tako-friendly svijeta;

Doctor & ndash; Ova profesija vam omogućava da se uključe u ozdravljenju.

& nbsp; & nbsp;

Carnage online igra je u prisustvu velikog različitim lokacijama kroz koje igrati online Carnage će biti vrlo uzbudljivo.

Igra ima takvih zgrada i objekata, kao aukcija (za trgovinu), Exchange (trgovanje standardne predmete koji se prodaju u radnji), servisi (možete popraviti dotrajale stvari), Temple (mjesto molitve i od svečanosti), Town Hall (gdje se nalazi registraciju klanova) i bolnica (možete poboljšati svoje zdravlje).

Osim toga, igra je tamnica, gdje mnoge opasnosti i misteriozna stvorenja. I ova avantura će biti još zanimljivije, pored toga, ne može se naći na čudno otkriće. Da bi se postigao maksimalan uspjeh u tamnici, potrebno je da odete na tim (najmanje 5 osoba).

i prisustvo velikog broja zadatke dodati više boja na gameplay Carnage.

& nbsp;

Sada u borbama:

iz prvog nivoa će biti na raspolaganju za komandant tuče & ndash; se bori s nekoliko saveznika i neprijatelja, a iz drugog nivoa, možete sudjelovati u haotičnom bitke - bitka sa neograničenim brojem sudionika. Grupe saveznika i neprijatelja se automatski raspoređuje.

Borbe mogu biti i konvencionalne i krvav. U krvavoj borbi, u slučaju pobjede, moguće je nekoliko puta kako bi dobili više iskustva nego što je uobičajeno, ali je na gubitku, postoji velika opasnost od ozljeda.

& nbsp;

Na četvrtom nivou, je dostupan Addiction (put svjetlosti ili tame).

Postoje četiri Addiction: Light, red, kaos i mrak.

Svaka Addiction fundamentalno drugačija svojstva, karakter i sposobnosti, predstavlja kompleksan sistem ponašanja i odnosa. & Hellip; & Nbsp; postoje dobri i loši sklonosti, ne postoji zlo i dobro, sklonostima - svaki inherentna čitav niz emocija, strasti, djela razumijevanja. Postoje samo različiti načini da se dođe do istine i stekne iskustvo, svako ima pravo da traži, da se naći i boriti. & Nbsp;

& nbsp;

Igrajte Carnage mogu biti dio jednog od klanova. Možete odabrati Savez i frakcije, i prisustvo Foruma pruža prilika da se razgovara-niz tema.

U principu, igra zaslužuje pažnju. Podsećam vas da počne da igra Carnage, samo trebate se registrirati Carnage. Uživajte u igri!

& nbsp;
 

Pokolj online registracije