Bookmarks

Candy Cash

Alternativni nazivi: Novac Candy Candy cache

Ako ste ikada igrali staru favorit s mnogo Diamond Dash, ova igra je apsolutno po vašem ukusu. Igra Candy Cash po sebi vrlo sličan DD. Igra je postavljena u poslastičarnici. Potrebno je da proda više Candy i, naravno, plaćen za to. Za prodaju, morate ukloniti lance tri ili više bombona iste boje. Što brže ćete naći lanac, više bodova ćete zaraditi. Na lijevoj strani ekrana ispred vas će se pojaviti na vremenskoj skali. Je stalno sa istom lancu bombona, vi produžiti svoj put, ali ako razmišljate i ne obavljaju bilo kakvu akciju, dok postepeno nestaje. Kada je vrijeme stigne do dna oznaka, obilazak završava. U principu, Candy Cash & ndash online; odlična ponuda iz programere Plinga Igrati za ugodan i opuštajući hobi.

Ako ste ranije imali da se sastanu sa igrama Plinga, onda požuri da se raduje da je proces registracije je za vas da se svesti na minimum, iako on će biti odsutan u principu & ndash; Možete se prijaviti na izravno koristeći prethodno registriranih podataka. Ako ste početnik i prvi put upoznao s Plinga Play, onda Candy registracija Gotovina će biti obavezno. Svi kontrola igra je na engleskom jeziku, ali ni ne znajući jezik će biti u mogućnosti da intuitivno pogodi šta da radim. Ako želite da pre-test igre, možete kliknuti na gumb plavo na dnu odobrenja forme i laquo; Isprobajte & raquo;, onda ćete biti dostupan test verzija.

1. Ako želite, igrač može registrirati svoj Facebook-računu, to možete učiniti klikom na odgovarajući gumb. Ako želite da se registrujete na tradicionalan način, a zatim kliknite na gumb i laquo; Registracija & raquo; u donjem desnom uglu.

2. Vidjet ćete obrazac za registraciju, koji morate popuniti da se igra u Candy Gotovina, u gornjem polju, koji se zove i laquo; E-mail adresa & raquo;, kao što sigurno neće biti teško pogoditi, morat ćete unijeti adresu vašu elektronsku poštu.

3. Sljedeći u redu pod nazivom & laquo; ime & raquo; napišite prijava, tako da je sistem će nastaviti da gledaju u vas, jer će zvati svoj lik igra u većini igara (neki heroji mogu se dodati da daju imena).

4. Tradicionalno, na terenu i laquo; Password & raquo; popuniti lozinku. Pokušajte da biraju najsigurniji lozinku igrati igru ​​Candy Gotovina je bio siguran i pouzdan, a imate mir koji nitko ne može provaliti u svoju kutiju.

5. Sistem može nastaviti proces registracije, morat ćete prihvatiti pravila i uvjeti korištenja za ovaj projekt. Slažem se sa svim pravilima mogu, provjerom linija i laquo; Prihvaćam uvjete i hellip; & raquo;.

6. Ako želite da se pretplatite na bilten sajta, stavite ptica u kutiji i laquo; Pošalji mi e-poštu i hellip; & raquo;, ako ne i ndash; preskočite ćelija.

7. Spremni? Press & laquo; Registracija & raquo;.

Ova igra & ndash; odličan način za opuštanje, samo dobro vrijeme za dobru razonoda. Osim igrajući Candy Cash za besplatno, zašto ne uzeti ovu priliku?

 

Candy Gotovina - Registracija i igrati!