Bookmarks

Call of Duty: Mobile

Alternativni nazivi: CoD: Mobile, Call of Duty, Call of the Long

Call of Duty: Mobile - borite se kao da vam je zadnji dan

Call of Duty: Mobile igra iz Activision Publishinga napokon je objavila njihov omiljeni online pucač na mobilnoj platformi, a zahvaljujući Android emulatoru na vašem PC-u, možete ga igrati na računalu. Mobilna igra zadržala je svu radnju koja je bila svojstvena legendarnoj seriji igara. Neće vam biti dosadno kao i u igrama drugih žanrova, jer je ovo internetski pucač. Možete se boriti u timu boraca, ili biti bačen na ostrvo i pokušati preživjeti, vi odlučite.

: Osnove CoD: Mobile

Pri prvom ulazu u igru u200bu200breći će vam i pokazati osnove kontrole u borbi. Na lijevoj strani kontrolirate kretanje svog borca, na desnoj strani ciljate i pucate. Postoje dvije vrste pucanja - automatsko i ručno. Kada postavite prvu, automatski ćete pucati čim vam je neprijatelj na vidiku. Kada postavljate na ručno, ciljat ćete i pucati. Prvi tip, manje je ciljan, ali možete nanijeti štetu neprijatelju odmah. Drugo, tačnije, zahteva veštinu u igri, svi napredni igrači koriste ove vrste streljanja.

U donjem centru ekrana igre naći ćete i tri posebne vještine. U početku ovo je raketni vazdušni napad, praćenje neprijatelja i razarač bespilotnih letelica. Oni se mogu koristiti nakon određenog broja ubistava koje ste počinili. Ove vještine će vam dati prednost nad svojim protivnikom zbog vaše pobjede.

Šta trebate da biste pobijedili? U Call of Duty: Mobile postoje različiti borbeni žanrovi. U ovom slučaju govorimo o grupnim borbama. Možete igrati:

  • svaki za sebe i snima sve što se kreće;
  • ekipa protiv ekipe i onaj koji prvi osvoji prvi broj bodova, dobit će način;
  • uhvaćenih bodova na mapi i zadrži ih, tim s najviše bodova pobjeđuje;
  • utakmica protiv botova, odnosno ne pravi igrači, već kompjuteri, bit će korisni za trening.

Što se kraljevske bitke tiče, da, da, to je u Call of Duty Mobile, tada će ovaj način rada biti po ukusu gotovo svega. Uostalom, kraljevska bitka je upravo akcija koju ste tražili.

Battle royal - ovo je slučaj kada letite iznad ostrva u avionu s drugim igračima (do 100 ljudi). Ovo je kad vas baci na ostrvo bez ičega i morate pronaći opremu, oružje i preživjeti. To se događa kada se kartica sužava svakog minuta, a nakon nje oštećujete. Ovo je kad ostajete sami sa neprijateljem. Drugim riječima, kraljevska bitka odnosi se na opstanak i spretnost. Ovdje trebate poslušati svaki šuštanje, biti spreman na činjenicu da možete biti napadnuti iz bilo koje zgrade i ugla. Mnogo toga ovisi o sreći - da li ćete pronaći opremu trećeg nivoa, bilo da naiđete na navođene rakete ili snajpersku pušku s noćnim vidom. U kraljevskoj bitki možete leteti helikopterom i voziti se automobilom, ili na staromodan način, na vlastite dvije noge.

Call of Duty: Battle royal - način koji milioni igrača vole zbog svoje nepredvidivosti i avanturizma. Ovdje pobjednik nije onaj koji je ubacio najviše fragme, već onaj koji je preživio i ostaje posljednji. Mnogo je strategija za opstanak, koje vi odaberete, na vama je!

Oprema od

karaktera

Vaš stil igre ovisi o opremi lika. Možete istovremeno imati do pet različitih setova. To znači da tokom bitke možete igrati sa pet različitih boraca. Na primjer, jedan od njih će biti snajperista, drugi - mitraljezac, treći - strelac mitraljeza sa sačmaricom, četvrti - mitraljeske puške, peti - jurišne puške. Isprobajte različite vrste oružja i odgovaraju vašem stilu igre.

Kako preuzeti Call of Duty: Mobile na PC možete koristiti Android Bluestacks emulator koji vam omogućuje igranje mobilnih igara na računaru. Za početak veze morat ćete preuzeti i instalirati sam emulator, a tek potom u njemu preuzeti i instalirati igru u200bu200bCall of Duty sa Google Play-a.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more