Bookmarks

Poslovni tajkun Online

Alternativni nazivi: BT Online

poslovni tajkun Online & ndash; je besplatni browser baziran online ekonomske strategije koja je osvojila milijune igrača diljem svijeta. Dakle, kao što je igra je dostupna u prozoru preglednika, igra klijent nije potrebna.

Registracija poslovni tajkun Online, će vam omogućiti da uče i osjećati uspješan biznismen, modna ikona, pa čak i uticajni političar. Možete odabrati industriji da zaposli radnika, da se bore sa svojim konkurentima, i još i hellip;

Da bi položio poslovni tajkun Online registracija, potrebno je da unesete svoju e-mail, lozinku i ime (nadimak). Nakon dogovora da prihvati pravila igre i odabrati igru ​​server. Ova registracija će završiti.

Sada možete početi graditi svoju kompaniju. Prvo morate odabrati ime karakter, pol i polje aktivnosti u kojima ćete raditi.

U poslovni tajkun Online igre ima četiri područja djelovanja:

  • U industriji zabave
  • Trgovina na malo
  • restorani
  • usluge

Samo obrati pažnju na opis industrija, jer svaka od njih ima svoje karakteristike. Dalje, morat ćete odabrati asistent (sekretar) od deset dostavio i odrediti što je to seks.

Sada možete nastaviti s vrlo igre poslovni tajkun Online, a za implementaciju prvih zadataka Svoge. S vremena na vrijeme vaše sekretarica će vam dati različite savjete o igri (u vašem najboljem interesu da slušate ovaj mudar zastupnika, što bi vaš posao kreće u pravom smjeru, a da dobijete najviše prijatan utiske igre).

igrati igru ​​poslovni tajkun & nbsp; online & nbsp; iz jedne privatne kompanije morate razviti vaše poslovanje na međunarodnim korporacijama, zapošljavanje i obuku zaposlenih. Jedan od najvažnijih aspekata online igra poslovni tajkun, osnažuje svoje zaposlene koji ispunjavaju određene kriterije, poruke (20). Ako pravilno raspoređena ured, vaši zaposlenici će pomoći podići efikasnost kompanije. & Nbsp;

Ovisno o odabranoj otresao, morate izgraditi i razviti trgovine i tvornice za proizvodnju istraživanja nafte za bušenje i set za proizvodnju za izgradnju rafinerije. Da biste saznali kako da ispravi poslovanje, izgraditi trgovinama i nebodera, kupiti materijale i interakciju s igračima, od vas će se tražiti 35 primarne zadatke, koji će platiti za bodova iskustva i novca. Igrati poslovni tajkun Online, hoćete i svakodnevno zadatke. Kada gradi svoje institucije moraju uzeti u obzir potencijalne konkurente, ako su blizu mnogo, što pokrenete rizik od gubitka njihovog ekonomskog napretka. & Nbsp;

Kakav posao bez medija, zar ne? Dakle, u ovoj igri postoji. Uz pomoć medija ćete provesti informacije napadi na konkurente, ali će ovisiti o nivou i svoj utjecaj. Moguće je da ćete odustati u medijima, ili će tražiti prepunjavanja.

Game & nbsp; BT Online & nbsp; će vam pomoći da razviju svoj poduzetničkih vještina i vidjeti ako možete postati vlasnik strme

Play Game BT & nbsp; Online, možete stvoriti i upravljati u klanu i sudjelovati u raspravi, i razmjena procesi. Vi ćete imati priliku da postane član i laquo; Zlatni VIP & raquo;, na kojoj ćete dobiti određene bonuse. Također možete uzeti dužnost zamjenika Gradskog vijeća i imaju pravo na zatvaranje institucije konkurencija također uključe više i citanje. I još mnogo toga & hellip;

Da rezimiramo u zaključku pregled, možemo reći da je u poslovni tajkun online igre mogu svi koji su zainteresirani za način izgradnje poslovanja. Postoji velika prilika za igrače. A kako bi se razumjeti cijeli proces, potrebno je nakon registracije igre poslovni tajkun Online, proći sebe ovaj način!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more