Bookmarks

Bumz, Bumz, Protuve

Alternativni nazivi: Bumz

Ako smatrate sebe fan legendarnog igre Worms, ali ova igra ima li zasićeni & ndash; otuda novi browser igra crtani film Bumz je ono što vam je potrebno. Feel kao mali strip karakter i uništiti svoje neprijatelje. Igra se kreatori su zadržali smiješne igre formatu & ndash; dosta smiješno zvukova i fraze ćete stvoriti dobro raspoloženje za cijeli dan.

& nbsp;

Registracija Bumz igra ima neke posebne karakteristike. Ako želite da koristite napredne mogućnosti, onda vam svakako je potrebno imati mailbox na sajtu pošte. ru, i drugim važećim poštanski sandučić je u redu. Odaberite registracije:

& nbsp;

& bull; ući u odgovarajućoj oblasti važeći e-mail adresu,

& nbsp;

& bull; kreiranje lozinke,

& nbsp;

& bull; mislim da je to ime za sebe na forumu

& nbsp;

& bull; unesite sigurnosni kod sa slike vidi.

& nbsp;

Kao što možete vidjeti Bumz registracija je jednostavna i traje svega nekoliko minuta. I kad se završi Bumz online registracija, morate ići na glavni meni i idite na bojnom polju pod vašim podacima: unesite e-mail adresu i lozinku, a sada vodi u borbu!

& nbsp;

Da bi se Bumz igrati online, računalo mora ispunjavati zahtjeve sustava

& nbsp;

& bull; Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008;

& nbsp;

& bull; 512 MB memorije;

& nbsp;

& bull; 64 MB grafičke kartice;

& nbsp;

& bull; pristup internetu

& nbsp;

& bull; instaliran Adobe Flash Player.

& nbsp;

početak reprodukcije Bumz! Sada možete stvoriti svoj lik, izaberite pol i ndash lika; šarmantna djevojka koja očaravaju svojom ljepotom neprijatelja, ili opasan momak koji hrabro se bave neprijateljima. Online igre Bumz vrlo jednostavan za rad: četiri strelice na tastaturi ćete kontrolirati smjer kretanja i razmaknicu kontroliše sile napad. Na nivou 12, možete kreirati svoj klanu, ili početak je stvorio bitci, prihvativši poziv prijatelja.

& nbsp;

Bumz online igra je odličan i sasvim realno specijalne efekte. Sistem oružje će zadovoljiti i najzahtjevnije igrače & ndash; iz kamenog doba na oružje sofisticiranog laserskog pištolja. Ali to nije granica. Svaki oružje se može poboljšati ide u Arsenal. Osim toga, možete prodati i razmijeniti svoje oružje. Za elegantan i zahtjevne igrače, igra Bumz online sistema dobili bolje oružje i opremu. Za to je potrebno da izaberete jedan od tri bisera:

& nbsp;

& bull; pojačanje napada

& nbsp;

& bull; povećati zaštitu

& nbsp;

& bull; poboljšane performanse

& nbsp;

& nbsp; i da se stavi u ruke, odjeću ili pokrivala za glavu.

& nbsp;

Osim normalne dnevne zadatke, možete udružiti sa odnodumtsami i ići planinarenje za bitku s brojnim i strašna čudovišta. Nagrada će biti odnosno & ndash; nezamislivo bogatstvo. Ali zapamtite: Što je veći vaš nivo, jači će biti neprijatelj, ali u isto vrijeme, vredniji će biti nagrada.

& nbsp;

Ako poplavljeno romantične osjećaje, vi također možete koristiti vjenčanje. Sve što je potrebno & ndash; je kupiti angažman prsten i ponuditi ruku i srce karakter suprotnog spola. Tko bi pomislio da igraju igre online Bumz može biti vrlo romantično. Nakon ceremonije vjenčanja, koji će se održati u Hramu, novosochetavshayasya par može sjajno proslaviti spajanje dva crtani srca. Ako nakon nekog vremena ćete shvatiti da je to bila greška, i vaš partner nije osoba koja se kontaktirati svoj život, možete podnijeti za razvod, a onda tražiti satelitsku ili pratilac.

& nbsp;

U Bumz jednostavan i uzbudljiv za igru. Doživite šarm ove igre i uživati, jer ćete otkriti mnoge zanimljive mogućnosti u igri.

& nbsp;

online igre Bumz zanimljiv i šareni. Igrati Bumz mogu svi!

 

Online registracija igra BUMZ