Bookmarks

Brick-Force

Alternativni nazivi: Brick-Force

Brick-ForceOnline je nevjerovatan multiplayer strijelac s realističnom 3D grafikom iz Infernuma. Sposobnost da napravite hiljade karata, napravite svetove kao što vidite u svojim snovima, borite se ili sarađujete sa drugim igračima, rešavate najteže na prvi pogled probleme, birate najpogodnije među mnogim režimima i jednostavno uživate u multifunkcionalnosti projekta. igra. Prikupljajući kartice, dobićete dostojne nagrade, a to ćete se složiti da je dvostruko lepše, nego samo uživati ​​u procesu izgradnje. Na kraju krajeva, imat ćete poticaj za rad! Uspjeh može biti svatko tko će učiniti barem malo truda. Samo probajte razočaranje sigurno!

Instalirajte klijenta na PC Možete odmah, čim Brick-Force registracija bude završena. Proces kreiranja računa ne traje mnogo vremena. Unesite adresu e-pošte (ponovite), lozinku (ponavljanje) i nadimak. Korisnički sporazum i pretplata na podrazumevane vesti. Još jedna važna stvar je usklađenost računara sa sistemskim zahtevima za igranje. Da bi se Brick-Force igrala bez ikakvih problema, uporedite konfiguraciju računara sa sledećom listom: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 operativni sistem; Pentium IV 1.8 GHz procesor; 128 MB video kartica; slobodnog prostora na tvrdom disku od 2 GB i 1 GB RAM-a. Moramo priznati da su zahtjevi sistema prilično benigni.

You sada ste legitiman korisnik Brick-Force online i bilo bi lijepo istražiti sve njegove mogućnosti. Počnimo sa činjenicom da ste, prvo, tu da napravite mape. To se može učiniti samostalno ili zajedničkim naporima komandovanja. Radeći s prijateljima, možete ih inspirirati svojim entuzijazmom! Pokažite svoju kreativnost, izmislite najzanimljivije dizajne, jer je ovo prilika da se pokažete u svoj svojoj slavi! Možete igrati Brick-Force koristeći mnogo načina. Navedite ih naizmenično:

- TeamDeathmatch: igrači su podijeljeni u dva tima (do 8 osoba svaki) i nastoje postići cilj prije isteka vremena.

- Deathmatch: igra za sebe. Morate ubiti više protivnika.

- Defuzija: bitka između dva tima, tokom kojih morate neutralizirati neprijateljske bombe i položiti svoje na svojoj teritoriji.

- Capture the Flag (CTF): glavna svrha hvatanja zastave, koja bi se trebala pripisati bazi neprijatelja. Postoje određene tačke hvatanja i možete ih pogledati na radaru.

- Sastavljanje i uništavanje: prvo, vi sami odredite veličinu mape, nakon čega se bavite takvim uzbudljivim aktivnostima kao što su montaža i uništavanje. U drugoj fazi je dostupno proširenje već izgrađenih baza.

- Obrana: klasična obrana i napadi. Od neprijatelja, morate braniti svoje vrijednosti, dok pokušavate izazvati više štete.

Među navedenim modovima, vaši voljeni će sigurno biti pronađeni. Šta još može zadovoljiti virtualnu stvarnost? Brick-Force igra vam omogućava da otvorite hiljade kartica, koristite građevinske blokove i veliki asortiman cigli u određenim režimima, a takođe pruža korisnicima mogućnost da postavljaju ključne interaktivne elemente po svojoj diskreciji (turrets, lansirne pločice, bombe). Možete i da posetite prodavnicu u igri da biste obavili prijatne kupovine. Na primjer, ako vam je potreban pištolj, dovoljno je imati sredstva za kupovinu i posjetiti prodajno mjesto. A ako postoji potreba za promjenom odjeće, opet ste na istom putu. Ili ste možda odlučili da za nekoga napravite iznenađenje i želite da kupite nešto korisno. Darove u asortimanu ćete naći u istoj prodavnici. Kupljeni inventar će donijeti značajne koristi tijekom igranja.

Da rezimiramo, bez obzira kako počeli igrati, što znači solo ili se pridružili klanu, jednako ćete biti zainteresirani. U ovom svetu igre uvek ima nešto da se uradi. Bogata, puna raznolikosti, dobro osmišljena igra već je zainteresovala mnoge igrače. Samo pokušajte i sigurno ćete se pridružiti njihovim redovima! Ugodni utisci!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more