Bookmarks

Fight Club

Alternativni nazivi: Combat

Fight Club Online & mdash; browser-based multiplayer online igra, besplatno, je pravi fenomen u gaming industriji CIS-a. Nakon što programeri su izdali ovu igru, to odmah postao reper za usporedbu drugih sličnih igara na sreću proizvoda za dugo vremena. I, vjerojatno, mnogi već znaju da je takav standard u gaming svijetu online igra Fight Club i ostaje do današnjeg dana. To je s obzirom da je broj igara je egzaktna kopija ove igre svaki dan raste, ali ono što ne bi napravili herkulovskim napore programera, njihovo stvaranje i dalje ne mogu natjecati sa Fight Club. Igrajte igru ​​Fight Club Online može svakog igrača koji ima pristup internetu, ni starost ili teritorijalnih ograničenja. To čini igru ​​vrlo popularna ne samo u CIS, ali i cijelom svijetu.

Prijavite u igri Fight Club ne treba mnogo vremena, sve što trebate učiniti & mdash; unesite vaš račun e-mail adresu i sigurnost lozinku za pristup računu. Nakon toga svoju e-mail adresu će dobiti pismo kojim se potvrđuje da je registracija završi Fight Club.

Igra Fight Club online će otvoriti prije nego što je svijet pun borbe i konkurencije, u kojoj je opojan pobjeda i poraza narav. Parcela gotovo da nema igre, a sve što se događa u igri i mdash; Žestokih borbi između likova u fantaziju: hrabri ratnici i znaju mnogo o magiji čarobnjaka.

Sistem nastave u igri ne sadrži ništa suvišno. Možete odabrati jednu od tri specijalizacija svog heroja & mdash; mudar mađioničar, moćan ratnik ili predpriimchivovogo trgovac. Fight Club online igra u kojoj možete razviti svoj lik onako kako to žele sami.

U stvari, razvoj vašeg lika se ne razlikuje od pumpanje u mnogo takvih online igre. Da li imate čaše poboljšati vještine karakter, koji će biti na raspolaganju za distribuciju kada nivo vaše igre pulena. Od glavnih dostupni su četiri vrste osobina koje utiču na to kako da se ponašaju u borbi, tvoj heroj: izdržljivost, agilnost, snaga i intuicija. Pored ovih parametara suschestvuyutesche posebne karakteristike zove elita.

Spretnost & mdash; to je ono što vas čini izmicanje drobljenje udarcima svog protivnika i na mnogo načina i mdash; zalog opstanka u borbi.

Snaga direktan utjecaj na svoju snagu i određuje koliko će fizički napadi nanose svog heroja. Ona također utječe na vrstu oklopa i oružja koji će biti u stanju nositi svoj štićeniku.

Intuicija & mdash; sposobnost da predvidi akciju ispred svog rivala, a to je u igri Fight Club je izuzetna prednost. Pa, izdržljivost i mdash; kollichestva mjera života i mjera kolika može biti vaš ruksak s opremom.

Kada dođete do četvrtog stepena, vi ćete biti u mogućnosti da studira inteligencije, Sedmi & mdash; To će biti u mogućnosti da pumpa mudrost, desetom & mdash; Duhovnosti. Trinaesti nivou će imati takve karakteristike kao što će, na šesnaesti & mdash; slobodu, i XIX svoj perosnazhu otvorene kao što parametar kao božanstvo. Na prvi pogled se čini da igrati online Fight Club je vrlo jednostavan i ne zanimljivi, ali sve te iluzije odmah raspršio čim počne da igra.

Prvobitni sistem borbe koji se koriste u igri Fight Club, programeri su koristili dosta online igračke i ona je više puta dokazao da se s pravom može smatrati jednim od najboljih ikada izmislio u domaćim i stranim igroproma.

Igra je bitka korak po korak čim imate pravo da napravi potez, da ćete morati izabrati dio tijela da napadnu i područje na tijelu koje će braniti. Postoje četiri osnovna područja: struk, tijelo, noge i glavu. Jedinica može se staviti na bilo koji par oblasti koju želite zaštititi.

Borbe se razlikuju po vrsti upotrebe sile. Oni mogu biti čisto fizički, čaroban, ili grupa. Za početnike, postoje posebna vrsta borbe, omogućavajući im što je prije moguće da razumiju sve mudrost igre.

& nbsp;
 

Fight Club online registracije