Bookmarks

Bounty Hounds Online

Alternativni nazivi: Bounty Hounds Online

Online igra & nbsp; Bounty Hounds & nbsp; se odnosi na klasu fantastičan multiplayer uloga-igranje igara. Akcije u igri odvija u dalekoj budućnosti. Dakle, u 24. stoljeću, krvavi svjetski rat 3, koji se održava u svijetu uz upotrebu nuklearnog oružja, učinila je većina teritorije nenastanjive, a na mjestima gdje je bilo moguće živjeti & ndash; na rubu socijalnog kolapsa. Iz rata ljudi u Bounty Hounds Online otišao u nuklearnom razvoju, koji, začudo, bili su u mogućnosti da spasi čovječanstvo: dajući ljudima priliku da napuste Zemlju i osiguranje između zvezda u potrazi za mjesto da se oporavi život. Tokom ovih putovanja se susreću s drugim inteligentnim oblicima života.

Da vidimo, što nam je potrebno za igru, što ga izlaže sistemske zahtjeve & nbsp; pred nama? Za reprodukciju & nbsp; Bounty Hounds Online glatko, treba nam računalo sa operativnim sistemom & nbsp; Windows XP / Vista / 7, procesor & nbsp; Intel Core 2 Duo procesor 2. 6GHz, 2GB RAM-a i grafička kartica Nvidia 9600 GT (512) ili Radeon HD 3600.

Ako naše računalo zadovoljava sistemske zahtjeve za igru, onda možete početi: & nbsp; & nbsp registraciju; Bounty Hounds Online traje samo nekoliko minuta vremena. Unatoč činjenici da je ruski jezik još nije poslao programeri, mi ćemo Registrirajte se, bez problema. Na lijevoj strani ekrana na početnoj stranici zvaničnom sajtu, moramo ući & nbsp; registraciju podataka. Pridružite u igri Bounty Hounds Online nas traži da izađe sa korisničko ime (imena igrača), stvaraju (lozinke) i potvrdite lozinku (Potvrda lozinke), dodajte e-mail adresu (E-pošta), kao i da se upoznaju sa pravilima igre i pravila o privatnosti Site & ndash na; Supply & laquo; označite & raquo;. Ostaje da preuzmete program za instalaciju igre na računalo pomoću zelenu tipku na dnu registracije na terenu (downlad sada), instalirajte ga na računaru i ndash; Bounty Hounds Online registracija je završena, a možemo zaroniti u uzbudljivi, fascinantan, a ponekad i zastrašujuće svijet budućnosti.

Nakon upisa Bounty Hounds Online & nbsp; igri nudi nam odabrati klasu lik iz pet dostupan:

Trooper - dobro stanju da se nosi oružje i može pogoditi metu iz bilo koje udaljenosti. Izgled karakter: narančasta čaše i svjetlo sive boje oblika sa žutim detaljima.

Bio inženjer čini igru ​​razlikuje opasne zamku iz koje je teško doći do neprijatelja. Nošenje žuta naočare sa plavim i smeđe akcentima obliku.

Scientist - melee borac, lako upravlja kemijskog oružja. Bitka nije predvidljiv. Nosite masku i plavo-plave uniforme.

Agent pripada klasi špijuna koji pokušava uhvatiti neprijatelja iznenađenje. On ima sa sobom gomilu različitih modernih uređaja za napad. Obučen u sivoj uniformi.

Artillery - Gunner, on voli da se bore na dubinsku i profesionalno s pištoljem. & Nbsp; nosi žute čaše i sivo-plave ponderirana obliku sa žutim detaljima. & Nbsp;

Igra Bounty Hounds Online igre omogućuje svaki znak da se kućnog ljubimca, koji se može popraviti u toku igre, da poboljša svoje iskustvo i vještine, kao i & nbsp; da ga stavim oblik. Kućni ljubimci će biti vrlo koristan u svijetu je Bounty Hounds online. & Nbsp;

igrati online & nbsp; Bounty Hounds Online će se žaliti na sve ljubitelje & nbsp; fantastičnu utakmicu, jer pred njima nude veliki broj različitih svjetova; Osim toga, igra je bogata raznim arsenal oružja i oklopa (500 vrsta), možete pronaći 40 različitih vrsta inteligentnog vanzemaljskog oblika života, i proći 40 misija, kao i da se prikupe detaljima i napraviti svoj vlastiti snažan opremu.

igrati igru ​​Bounty Hounds Online će biti posebno interesantan ljubiteljima multiplayer igara: igre pruža vam priliku da vodi grupu bitke protiv drugih grupa korisnika protiv šefa i multilateralne mini-igre protiv drugih igrača. & Nbsp;

Igra je vrlo zanimljiva i uzbudljiva, na vrhuncu grafa, i zaista programeri su pokušali ozbiljno. Sve to je dovoljno da sjedi ovdje trčanje u Bounty Hounds Online igra!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Bounty Hounds Online registracija