Bookmarks

Borderlands

Alternativni nazivi: Borderlands, borderlends

Borderlands igra je uzbudljiva igra kompjuter. U ovoj igri možete igrati u prvom licu. Borderlands predstavio sa elementima strijelca i uloga igranje igara.

Preuzimanje Borderlands možete od zvaničnom sajtu igre, ako imate punu osamnaest godina. Prije igri možete vidjeti video o igri Borderlands. Ovaj video će vas upoznati sa raznim funkcijama igre.

Kako igrati Borderlands možete saznati u ovom pregledu.

U igri Borderlands likovi imaju svoje specifičnosti. Postoje četiri znaka u Borderlands:

1. Mordecai - lovac u igri. On je bio 17 godina osvojio je konkurs za točnost snimanja s revolverom. Mnogi igrači u ovom takmičenju njega optužio za kršenje igre i sportski duh. Neki igrači su rekli da je prije konkurencija, on se ponašao nesportski. On je putovao u različite planete da sve što je on bio zainteresovan. On se odnosi na ovo kao na bolji život i jednostavan način da zaradite novac.

Posebna činjenice:

39,

boja - tirkizna,

Planet - Artemis.

2. Roland je vojnik u igri. On voli da puca iz automatske puške i sačmarice. Roland postavlja poseban tyurel. Osim napada i borbi može liječiti i vratiti municiju i zaštititi svog gospodara. U multiplayer igri, a to pomaže da svoje saveznike. On je bivši vojnik organizacije "Scarlet koplje."

Posebna činjenice:

34 godina;

Boja - zelena;

Planet - Prometej.

3. Lilit je sirena u igri. Posjeduje psionic sposobnosti. To može stvoriti fazni pomak. Prilikom ulaska i izlaska iz fazni pomak šalje sirena eksplozije. Kada pomak je vrlo brzo zastupa Lilith nevidljivi i poteze. To može samo boriti u bliskoj borbi, ali za to joj je potrebno da se iz posebnog smjene.

To je jedan od šest sirene. Svi sirene imaju magične moći. Ali ne znaju kako ih koristiti i šta da rade. Ona želi da oda Serena saznati više informacija o sebi.

Glavni činjenice:

27,

boja - pink;

Planet - Dionisa.

4. Brick je predstavljen kao Berserker. On može ići na posebnu državu. Tokom ove države, on ne može pucati pištolj. Ovaj Brick nasilno napada neprijatelja sa šakama i može brzo vratiti svoje zdravlje. On je također koristi klub, koji će se naći u igri. Njegov cilj je pronaći svog nestalog sestru. Ona ima svoju maskotu kao paw svog psa, koji je kao dijete je umrlo.

Glavni činjenice:

36,

boja - Blood Red;

Planet - Menethius.

U igri Borderlands oružje ima svaki karakter:

1. Mordecai: snajperske puške, revolvere.

2. Roland: automatske puške, sačmarice.

3. Lilith: automat, osnovno oružje.

4. Brick: bacača granata.

Borderlands ćete igrati na različitim planetama. Svaki lik ima svoju misiju.

Borderlands PC igre možete igrati u različitim režimima: single-player ili multiplayer.

A mnogo uzbudljivih iskustava vam Borderlends igra.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more