Bookmarks

Krvavi pirat

Alternativni nazivi: Krvavi pirat

Krvavi Pirat Igra: Anime Pirates Attack!

Prikuplja sve na brodu piratski brod igra Bloody Pirate, objavljen kao alternativna priča "One Piece". Ovo je MMORPG proizvod zasnovan na pretraživaču u anime žanru, a budući da su japanske TV emisije i stripovi već dugo voljeni od strane evropskog društva, nije iznenađujuće da se toliko navijača okupilo oko Blood Pirata.

Kao što je igračka Russified, možete igrati Krvavi Pirat bez problema, što više morate komunicirati puno sa likovima, vodeći dijaloge i primati zadatke. Programeri su odlučili da ne opterećuju gameplay sa specijalnim efektima, a takva moderacija je bila dobra. No, svijetle boje i prepoznatljiv stil pojavljivanja likova na mjestu, kao znak japanske "kuhinje" stripova, TV emisija i proizvoda za igre.

U igri kao cjelini, može se reći da izgleda pristojno, svijetlo i atraktivno. Događaji se dinamično razvijaju, a zadaci i bitke obiluju da bi se prstom držao puls.

Six klase za izbor

Bloody Pirate registracija je jednostavna, jer vjerojatno imate e-mail adresu. Ovo je ono što trebate navesti u gornjem stupcu, a ispod - 6 znakova lozinke i ponovo ga odrediti kako bi bili sigurni da ste ga ispravno napisali. Stavite kvačicu da se slažemo sa pravilima i kliknite na dugme za registraciju. Ali ako imate račun na VKontakte, Twitter, Facebook, Google+, možete se prijaviti uz njihovu pomoć.

Sada ćemo proučavati predstavnike razreda koji će vas predstavljati u igri.

  • Navigator. Trebate izgraditi kurs? On će uvek pomoći.
  • Summoner, koji će u potpunosti proći za proročanstvo ili čarobnjaka.
  • Warriors. Ako želite da koristite brutalnu silu i mišić za igru, to je za njega.
  • Mehnik naoružan mačem, koji je tako jasan, i rešava sva pitanja sa sečivom u spremnosti.
  • A strijelac se specijalizirao za uništavanje neprijatelja iz daljine, sipanje strelica na njega.
  • Barard, on je trubadur, on je muzičar. Muzika je sve za njega, i on to koristi da bi nametnuo raspoloženje, ili da obori neprijatelja.

Među likovima su ženske i muške slike koje imaju svoju profesiju. U skladu s tim, skup karakteristika ima i individualni karakter, te ih treba pažljivo proučavati kako bi se udobno ostvario dalji napredak u prostoru igre.

Pumemo mišiće, vještine i iskustvo

Svaki lik na početku jednostavan i slabiji od jačeg protivnika. Da biste povećali svoje karakteristike, morate stalno vježbati u prolasku zadataka i sudjelovati u bitkama protiv čudovišta ili igrača. Ovakav rad donijet će junaku različitu korisnost u obliku dodatne opreme, asistenata i odabira jedrenjaka.

U prvim minutima nalazite se na palubi broda u društvu drugih gusara i dobijate svoju prvu misiju. Trčanje je izuzetno važno, inače nećete napredovati na parceli. Za svaku uspješnu misiju, dobiti nagradu, i potrošiti bonuse da steknu dodatne sposobnosti i druge stvari. Borbe i potrage se izmjenjuju, što omogućava odmor od monotonije akcija i posjeta različitim teritorijama.

Bitaka u Krvavom Piratu se odvijaju na principu korak-po-korak akcije, kada dajete komandu u bitku, pretvarate se u spoljnog posmatrača, uzimajući u obzir rad na sposobnostima likova.

Izbor je PvE ili PvP bitka. Ako ne želite da se takmičite sa snagama igrača, idite na odbranu tamnica, razvoj prostora i druge avanture. Ali, prihvativši izazov drugog igrača, idite do Arene, gde možete demonstrirati svoju taktiku u svoj slavi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more