Bookmarks

Blocky farm

Alternativni nazivi: Farma Blokova, Minecraft Farma
Blocky Farm Game Farmer Tycoon 8-bitni stil

Igrajte igru u200bu200bBlocky Farm (Minecraft Farm) svidjet će se onima romantičarima koji vole svježi zrak i poljoprivredu. Što može biti ljepše od uzgoja ukusnog i ekološki prihvatljivog povrća, voća i bobica na vlastitoj zemlji. Iz štale stiže natapanje krava i plač pijetao, oni čekaju da ih dođe vlasnik i nahrani, te sakuplja darove.

U ovoj igri možete izgraditi ne samo malo poljoprivredno gospodarstvo, nego i izgraditi pravo selo koje donosi dobar prihod, potpisati ugovore, otići u okružni centar po potrebne proizvode i pridružiti se savezu poljoprivrednika. Igrači imaju mnogo mogućnosti za realizaciju sebe kao uspješnog poduzetnika, počevši od malog polja, proširuju vlasništvo i grade:

  • Nekoliko farmi;
  • Baviti se žetvom i šumarstvom;
  • Izraditi proizvodnju za preradu proizvoda s polja;
  • Otvorite lanac prodavnica i još mnogo toga.

Game Blocky Farm (Minecraft Farm) zanimljiva ekonomska strategija u kojoj se korisnici mogu okušati u ulozi biznismena. Pravilna raspodjela resursa i ekonomično upravljanje kućanstvom učiniće igrača bogatim biznismenom sa velikim utjecajem u društvu poput njega, ali manje uspješnim igračima. U igri je puno mogućnosti, uzgajati sirovine na svom mjestu, obrađivati u200bu200bih u postrojenjima, ići u grad i prodavati gotove proizvode na tržištu tako što ćete sami odrediti cijenu.

Da biste započeli igrati igru u200bu200bBlocky Farm registracija je potrebna. Prolazak ne treba puno vremena, potrebno je da popunite samo tri retka u obrascu. Osmislite ime pod kojim će drugi korisnici vidjeti igrača, možda će on postati široko poznat u virtualnom svijetu. Unesite adresu e-pošte i stvorite lozinku pod kojom će sistem pamtiti vašeg heroja. Nakon prijave, igrači će moći ući u svoje selo s bilo kojeg računara, svi postignuća i uspjesi bit će sačuvani.

Značajke u igri Blocky Farm

Prvi put, kad dođu do otvorenih prostora poljoprivrednog zemljišta, novajlija će sresti pomoćnika, ispostaviće se kao prilično razumna svinja. Ovaj lik će reći igraču glavne funkcije i izbornik igre. Ponudit će vam da kupite prvo polje i pomoći će vam da pronađete autobusnu stanicu koja ide do najbližeg grada. Tamo će isti vepra upoznati igrača s prodavačem semena i objasniti mu kupovinu. Malo treninga će se brzo završiti, a igrač će ostati sam gazda.

Kako napredujete kroz nivoe u iPlayer Blocky Farm (Minecraft Farm), igrač će vam otvoriti nove mogućnosti, na primjer, na drugom nivou već možete izgraditi kuću, zatim se baviti stočarstvom i na kraju početi graditi proizvodne pogone. Prva će biti dostupna proizvodnja majoneze, nakon toga poduzetnik će izrađivati u200bu200bsve vrste proizvoda od mlijeka, mesa i vune od životinja od krzna. Otvaranjem sječe drva možete dodatno proširiti asortiman proizvoda i dogovoriti proizvodnju građevinskog materijala, spremnika ili suvenira. Autori su se pobrinuli da zadataka igrača bude u izobilju. Za ispunjavanje zadataka, korisnici će dobiti zvijezde iskustva, ovo pomaže da se pređe na sljedeće razine i novčane nagrade. Izvođenje posebnih zadataka omogućit će vam da nabavite rijetke životinje i jedinstvene ukrasne predmete.

Igra Blocky Farm zanimljivija je za igranje s prijateljima, možete se ujediniti s njima u cehove, sklapati ugovore o trgovanju ili zatražiti pomoć ako dođe teška vremena. U meniju se nalazi dugme sa poštanskim sandučićem, uz pomoć kojih igrači mogu međusobno slati poruke i primati vesti od programera.

 

Blocky Farm - Minecraft Farma