Bookmarks

Bless Online

Alternativni nazivi: Bless Online

BlessOnline & ndash; slobodan multiplayer uloga-igranje igra klijent fikcije žanr razvio u srednjovjekovni stilu. Projekta od strane korejske kompanije Neowiz je u stanju da bude ozbiljan konkurent na trenutnu igre sličnih predmeta. Osnovana & nbsp; u modernoj igri BlessOnline Unreal Engine 3, a grafika je jedna od prednosti virtualnog svijeta. Parcela na prvi pogled može izgledati poznato, ali je završio u neposrednoj blizini gameplay, vi ćete otkriti puno zanimljivih točaka. Nepomirljive neprijatelje, pripadaju dva frakcije, kao što su unije Hieron i dalje ne može pronaći zajednički jezik. Kao dio suprotstavljene frakcije su predstavnici različitih rasa. Hot bitku i onda bjesnio u gaming lokacijama. Radujem se zrak borbi, opsade dvoraca, epske bitke na kopnu, nezaboravnu avanturu u svakom kutku ogromnom univerzumu. Nije ni čudo što je projekt zapošljava oko 150 ljudi, proizvod zaista pristojan i obećavajuće. Zašto ne sebe na ovo?

& nbsp;

Za početak igranja, trebate preuzeti i instalirati klijent na vašem PC-u. Drago nam je da želi da uronite u vrtlog fantastičnih događaja koji to ne moraju imati fensi kompjuter. Čak i ako vaš prijatelj ima skroman parametara željeza, nije bitno. Za sistemski zahtjevi za ovu igru ​​je vrlo odan i ne odvratiti korisnike, već naprotiv, doprinose povećanju njihovog broja. Da, i proces instalacije klijenta je vrlo jednostavan. Samo ne zaboravi da prvo treba stvoriti račun. BlessOnlineregistratsiya traje samo nekoliko minuta. Unesite e-mail adresu, korisničko ime i lozinku. Onda ste u bilo kojem trenutku pogodan za vas biti u mogućnosti da uđe u igru.

& nbsp;

Pokretanje igrati igre online BlessOnline je, morate odlučiti što će biti vaš heroj. Izbor se daje čak 10 trka i 8 časova. Svoje sposobnosti umnogome će zavisiti pripadaju klasi. Perechislimihvseh:

& nbsp;

- Bersreker (prednosti, donoseći smrt, sugestivan horor rivali nisu navikli da daju tvari);

& nbsp;

- Guardian (hrabrih branitelja carstva, koji su uvijek spremni da stanu do zadnjeg, i mač i štit su pouzdani asistenti);

& nbsp;

- Ranger (odličan špijuni, majstor odijelo zamke su u stanju pogoditi neprijatelja neočekivano iz daljine);

& nbsp;

- Paladin (snažan, dobro obučenih vojnika, oni imaju nešto božansko i veličanstveni);

& nbsp;

- Mage (Magic žive u skladu sa zakonima logike i mudraca, mnogi od njih traže da se stvore nove magije);

& nbsp;

- Warlock (podmukao čarobnjaci i warlocks, demoni nalik svoj izgled iz drugih dimenzija);

& nbsp;

- Mystic (savršeno uravnotežen klase, čiji su članovi pogodne za napade i obranu, pa čak i sposobnost da zaraste);

& nbsp;

- Assassin (profesionalnih ubica, iznenađujuće karakterizira neočekivane akcije i tajnosti, štaviše, oni spretan).

& nbsp;

BlessOnlinebesplatno nudi da postane jedan od ovih likova. Kontrolisanjem svog heroja, morat ćete učiniti sve što je moguće kako bi se razvio. Take Care & nbsp; i da je ratnik bio dobro naoružani. Imajte na umu da je na raspolaganju oružje zavisi od toga ko si ti. Dakle, došlo je vrijeme da ode u prostranstva Gaming lokacije i odvesti BlessOnlineigrat punim plućima! Obavlja sve vrste poslova, hrabro se uključe u borbi, dobiti saveznika i pokazati svima oko koje su u stanju ne samo da prežive među svim ovaj haos, ali i uzeti pristojan položaj. Imajte na umu da su snage moraju biti u odnosu sa stvarnim igračima koji imaju isti kao vi imaju svoje težnje i ambicije. No, poraz neprijatelja i ndash; pravi užitak!

& nbsp;

Igra je u stanju da se interes i iskusne igrače i one koji su po prvi put u svijet fantazije. Stopa njenog dostojanstva, iskusiti sve iz prve ruke. Neka opravdana najluđim očekivanja!