Bookmarks

Black bullet

Alternativni nazivi: Crna Bullet, Crna Bullet

Black Bullet igra od vojnika do maršala.

Igra

Black Bullet će se svidjeti svim ljubiteljima oružja, taktičkim bitkama i opstanku pod mecima. Multiplayer strijelac radi izravno u pregledniku i ne zahtijeva skidanje klijentskog programa, unatoč tome, ima vrlo lijepu, jasno praćenu grafiku i odlične specijalne efekte.

Igrači na igrama vide od prve osobe, ona daje realnost onome što se dešava na kompjuterskom monitoru, a divna glasovna gluma svih akcija i snimaka zaista donosi u virtualni svijet. Kao takav, zaplet u ovoj igri nije, ovdje je sve samo biranje strane sukoba i možete odmah početi borbu protiv krštenja. Postoji pet načina igre u Black Bullet-u, igra će početi sa malim treningom, gdje će neiskusni korisnici upoznati s upravljanjem znakovima i osnovnim funkcijama izbornika, daljim akcijama se daje igrač, on može:

  • Pridružite se savezu i odradite timske bitke u bitkama između različitih frakcija;
  • Da učestvuje u napadu, pokušavajući da oslobodi strateške objekte od neprijateljskih snaga;
  • Samostalno uđite na bojno polje u slobodnom režimu i steknite borbeno iskustvo uništavajući neprijatelja;
  • Natjecateljski mod uključuje nešto poput krvavog sporta, dostupno na bilo kojem nivou.
  • Svaki dan se otvara ladder mod, gdje igrači mogu ući u borbeni rejting.
Igra

Play Black Bullet je pravi test za tražitelje uzbuđenja, njihov junak će započeti svoj put kao jednostavan vojnik sa najnižim performansama i opremom, i može završiti u potpunosti naoružani rangom maršala na stotinskom nivou pumpanja karaktera.

Oblik igre Black Bullet.

Igra je vrlo popularna, uprkos činjenici da je objavljena ne tako davno. Više od 100 hiljada korisnika već je odabralo put hrabrog ratnika, što igru ​​čini mnogo zanimljivijom, jer se možete ujediniti i boriti se sa stvarnim ljudima, a ne sa botovima koje su napisali autori. Pridruživanje Black Bullet registraciji je neophodna procedura, ali ne traje duže od jednog minuta. Ovaj proces je neophodan kako bi se sva dostignuća i podvige sačuvali za svakog igrača.

Pored raznih modova, postoji veliki broj bitnih lokacija u igri, njih više od trideset. Svaka karta zahteva igrača ili tim različitih taktika, negde bolje da zasedu neprijatelja i privuče ga u smrtonosnu zamku. Na drugoj mapi, najtačnija strategija će biti da se sakriju od očiju snajperskom puškom, a prvo da se uništi većina neprijatelja iz tajnog skrovišta, kako bi se zatim ušlo u otvorenu bitku, menjajući tiho oružje u brzu vatru stroj. Lokacije se veoma razlikuju jedna od druge, postoji otvoreni prostor, napuštena skladišta i zatvorene konstancije sa uskim prolazima gdje se grupa ne uklapa.

Možete zaraditi novac i iskustvo na više načina, u Black Bullet-u možete igrati sami ili u društvu prijatelja jednostavnim odabirom kartice, načina rada i borbe, ili možete izvršiti zadatke od programera, kako planiranih tako i vremenskih ograničeni, za njihove performanse igrači dobijaju vrijedne nagrade, igračke alate, vrhunsku opremu i moćno oružje.

Usput, u iPlayer Black Bullet, izbor oružja je veoma raznolik, pištolji različitih marki, snajperske i jurišne puške, jurišne puške sa različitim smrtonosnim silama i broj kertridža u držaču, granate. Za svako vatreno oružje, patrone su potrebne, noževi ne zahtijevaju metke, i ne stvaraju buku, tako da ih ne treba zanemariti u svom arsenalu.

 

Black Bullet - dinamičan online strelac! - Video, pregled, screenshotovi