Bookmarks

Bioshock Infinite

Alternativni nazivi: Bioshock Infinite, bioshok

Igra Bioshock Infinity je vrlo zanimljiv kompjuterske igre. Akcije u ovoj igri su prva osoba. To je dizajniran s elementima naučne fantastike i steampunk.

Preuzimanje Bioshock Infinity možete sa zvaničnog sajta igre, nakon podnošenja administratora mjestu primjene. Preuzimanje Bioshock Infinite mogu samo odrasli korisnika koji žive u određenim područjima naše planete.

možete pogledati Pro igra Bioshock Infinite video igre online. U video možete se upoznaju sa svim karakteristikama igre: likovi, gameplay i drugih zanimljivih činjenica o igri.

U Bioshock Infinite igra igra možete koristiti sljedeće znakove:

1. Booker DeWitt je protagonista igre. Izgleda kao 38-nula godina, bijelac. U samoj to nije društven karakter. To pokazuje s jedne strane tetovaže - simbol «AD». To je inicijali njegove voljene kćeri. On mora platiti sve kockarske dugove. U tu svrhu potrebno je poslati u Kolumbiju da pronađu misterioznu djevojka, čije ime je Elizabeth.

2. Elizabeth - žena dvadeset godina. Ona ima natprirodne moći. Ona je otet i zatvoren u kuli "Jagnje" u Kolumbiji. Elizabeth štiti posebnim krilatog stroj Nightingale. To vrlo brzo doživljava sve oko zbog činjenice da je za dugo vremena u svom životu proveo zaključan. Elizabeth je vrlo dobro čitati žena. Njen san - da posjeti Pariz. Na kraju, ona saznaje da je ona kći Booker.

3. Zachary Hale Comstock je antagonist igre. On je osnivač i samozvani vođa prekrasne Columbia. Njegov nadimak - ovo je Poslanik. Na kraju, to ubija protagonista.

4. Nightingale - 30 metara mobilnih zrak mehaničkih nalik na pticu stroj. Ona čuva Elizabeth. Slavuj dolazi samo kada čuje posebnu melodiju flaute. Kao rezultat toga, Nightingale umire, točno vrijeme i mjesto nije poznato.

5. Daisy Fitzroy je u igri tamnoputi američki. Ona je vođa pobunjeničke organizacije "Glas naroda". Kroz igre zahtijeva protagonista kako bi osigurali svoje oružje, a za uzvrat je bio da dobije cepelin. Njen ubijanje Elizabeth.

6. Cornelius Slate zemljište je lik. Ranije, on je služio u glavni lik. Sada je on htio od strane vlasti za pobunu izazvao. Kao što je zamišljen je glavni lik u igri će zahtijevati od njega istu stvar. Na kraju igre on mora da odluči: otići Cornelius uživo ili ubijen.

7. Jeremiah Fink je jedan od najvažnijih bogatih i moćnih ljudi Kolumbije. Bio je osnivač "Proizvodnja Fink." Daisy Fitzroy ga je upucao tijekom pobune.

8. Robert i Rosalind Lyutes - dva vrlo tajanstven lik. Oni su organizovala posjetu gradu DeWitt.

Igra Bioshock Infinite ima ogroman broj različitih zagonetke i zanimljive činjenice:

- možete pronaći dodatne stavke;

- protagonist spašava Elizabeth čak 122 puta;

- set skrivene rundi.

Igra Bioshock Infinite PC, naučit ćete koliko morate biti snalažljivi.

 

Bioshock Infinite