Bookmarks

bigamija

Alternativni nazivi: BigGeym, BigGame, Big Game

Intellektualnaya strategija BigGame.

Igra BigGame online strategije, u kojoj igrač dobiva u veliki svijet pun tajni i neverovatno avanture. Rat je samo jedan od klase u igri, izbor je dovoljno širok za manevar, možete postati lider najjače vojske, cunning trgovac, zarađuju milijune za glupačama, ili skrupuloznom naučnik, da zna uredbe drevnih rukopisa i čuvanje znanja ovog svijeta.

Razrabotchiki tvrde da iPlayer BigGame moderna interpretacija klasičnih strategija žanra s velikim intelektualnim potencijalom. Za osvojiti je neophodna logika razmišljanja, dobro razvijena strategija i taktičku prednost nad neprijateljem, ali element na sreću je sastavni dio života, i najmanje kašnjenje u donošenju odluke mogao donijeti poraz. Sve borbe u igri odvija u realnom vremenu, svaka sekunda važna.

Imet svoju vojsku i dovesti ga do pobjede aferu hrabrih komandanata koji postaju ovisna isključivo o ličnim preferencijama jedan od lordova pod zastavom kralja, lider varvara, brišući sve na svom putu ili postati okupljalište čudovište pod okriljem stvorenja bez straha i savjesti.

Puteshestviya virtualni svijet prepun mnoge opasnosti na svakom koraku čekaju neprijatelje, ali hrabri možete pronaći neverovatno blaga, otkrili podzemne tržišta i zaposliti heroja posjeduju magične znanja.

Dlya koji je kročio na putu avanture BigGame registracije je potrebno. Pass nije teško, morate popuniti u obliku dva reda e-mail adresu i lozinku. Čak i brže da kliknete na ikonu jedne od društvenih mreža i unesite pod svojim imenom.

Igrovoy proces BigGame.

Nachinaya igraju igru ​​BigGame korisnik pružiti malom prostoru sa izgradnjom finesama igre i treninga i izbornik ima. Obavljanje poslova prilike će rasti. Na svom sajtu, igrači mogu izgraditi korisne zgrade, koji će donijeti mnoge prednosti:

Dom omogućiti trgovac za prikupljanje poreza na korist kraljevstva;

  • Akademiya postoje vojnici obučeni. To je ovdje da su poboljšanje vještine s mačem i luk,
  • Taverna uvijek je moguće da ispuni poznate heroje, popiti piće s njima na nekoliko šoljica zapaljive i pridobiti na svoju stranu;
  • Ministerstvo se izdaju dozvole za trgovinu i skladištenje svih potrebnih dokumenata;
  • Publichny kuća u strukturi igrača ubiti dvije ptice s jednim kamenom, hrabri vojnici nakon dugih marševa treba opustiti, a njihova zarada se vraća u trezor.

Privlech na svoju stranu jednog od likova je pola pobjede. Sve u igri postoji šest. U zavisnosti od izabrane strategije, možete koristiti razne talente lidera talentovanog dirigent i odličan trgovac, drugi bog rata, treći je da se odnosi na one koji su izabrali put lovac na blago, samo jedan od likova ne zna gdje skriven od ljudskog oka drevnih grobnica i artefakata.

V BigGame igra sama je opasan posao. Komšije u ovom svijetu nije uvijek prijateljski, neki dolaze u pomoć u teškim vremenima, dok drugi nisu ništa protiv da profitiraju na račun drugih i jednostavno uništiti susjedne kraljevstvo. Igra je multiplayer, sve u njemu je isplativije da uđe u savez s drugim igračima ili otvorite svoj postavši lider među ostalima. Unutar zajednica aktivno trgovanje i bavi se prave, možete promijeniti vojni i magične tehnologije i brže dobiti potrebne dozvole za saveznike možete pitati za vojnu podršku, a oni će doći na odbranu, ako je to potrebno.

 

BigGame - taktičke strategije turn-based!