Bookmarks

Battlefield: Bad Company

Alternativni nazivi: Battlefield: Bad Company, Battlefield Bad Company, Battlefield

Igra Battlefield Bad Company - multiplayer taktička pucačina iz prvog lica, kravata parceli koja se odvija u izmišljenom zemlji negdje u Istočnoj Evropi. Tvorac online proizvoda - kompanija DICE , a izdavač djela Electronic Arts . Korisnik će učestvovati u sukobu između SAD-a i Rusije. Vi se prenose u svijetu, uređen po vrsti sandbox gdje sve promjene u skladu sa situacijom. Bojnom polju se uvijek mijenja, prisiljavajući igrača da koriste različite taktike za pobjedu. Nakon što Run igra i pred vašim očima blesnuo slika Battlefield Bad Company video, fokus će 222 bataljona, sastavljena od kriminalaca i drugih momci koji su u ovom životu nije briga. Ovaj bataljon poznat kao " Bad Company ." Nakon što na bojnom polju momci srušio, i oni dolaze da shvate da oni nisu samo bore sa ruskim vojnicima i bave plaćenicima. Jedan od predstavnika navedenih bitaka je u neprijateljskog vojnika u džepu baru zlata. To znači da su plaćenici za svoj rad ne primaju novac, i plemeniti metal. Nakon razmišljanja nad neočekivano otkriće Preston "Novi član" Marlowe, Samuel "Narednik" D. Radford George Gordon "Heg" Haggard i Terrence "Sweet" Sweetwater (momci iz 222 Th bataljon) došao do zaključka da je ta činjenica u svoju korist. Na kraju krajeva, tako da možete lako unovčiti! Apsorbuje žeđ za bogatstvom, oni odluče da se ponašaju. Kako se ne bi propustio takvu intrigantne događaje i biti direktan učesnik u sve što se događa, samo trebate Bad Company preuzimanje.

Postavite igre na vašem PC i pokrenite ga nije teško. Osim toga, Battlefield Bad Company biti lojalni sistem zahtjevima i ne postanu smetnja. Svi će moći uživati ​​u gameplay da zadovoljava mnoge njegove karakteristike. Neka nas ispitati u detaljima. Bad Company igri može pohvaliti takve prednosti: moderan motor Frostbite, pruža interaktivnu i uništiti vanjskim svijetom (na primjer, eksplozija ruši kuću i postaje nemoguće sakriti od metaka), fascinantna priča, u kojoj zbog pažnja posvećena je jedne kompanije, kao i tematski opravdano multiplayer. I, naravno, taktičkim komponenta koja čini vaše akcije smisleno, a ne bezumne. Igrači će cijeniti bogat arsenal. Vi ćete biti dostupan vrlo različite Oružje Battlefield Bad Company . Ali ovo nije kompletan popis. ne upravlja rat i bez tehnologije. I takvi slučajevi što je CAV patrolni brod i jednako dostupne svim stranama. Nakon što su borbe počele, stvarno ćete kako bogat i raznovrstan BF Bad Company .

Požurite Battlefield Bad Company slobodan da u potpunosti uživati ​​u gameplay i dijalog drugi nick! Zašto biti dosadno kada možete zabaviti na punu? Imati lijepo iskustvo!

 

Battlefield: Bad Company