Bookmarks

Battlefield 2142

Alternativni nazivi: Battlefield 2142

Igra Battlefield 2142 je uzbudljiv kompjuter igra, koja je dizajnirana u stilu pucač. U ovoj igri ćete igrati iz prvog lica.

Battlefield 2142 igra, možete skinuti sa zvaničnog sajta igre ako ste već ispunili osamnaest. Maloljetnih korisnici pristupaju igra je zatvorena. Igra batelfild 2142 možete preuzeti i na drugim lokacijama, ako oni pružaju takvu priliku.

Prije nego što počnete igrate igru, vi se savjetuje da vidim o Battlefield 2142 video. U njemu ćete naći puno korisnih informacija.

BF2142 igra će vas upoznati sa njihovim uzbudljivim karakter klasa:

 1. Snajper-saboter. Ovaj razred vodi snajperski napad na pješadija, a bavi se konstantnom sabotaže aktivnosti. Ima uređaji za sabotažu i savršen kamuflaža. Njegov petarde Možete priložiti sve vrste površina, miniranja različite tehnike i posebne komande modula. Koristeći maskiranja može postati nevidljiv za 90%. Možete ga vidjeti samo u neposrednoj blizini.
 2. Stormtrooper. Ovaj razred može se boriti na bilo kojoj udaljenosti. To je vrlo dobro vodi bitku u različitim udaljenostima. Također napad nosi odgovornost polje doktor. Uz defibrilator, mogao je brzo oživi saveznike ranjavanje i ubijanje neprijateljskih vojnika, samo vrlo maloj udaljenosti.
 3. inženjer. Ova klasa može da se bori na tehniku, kao i protiv nje. Ovaj razred popravke na bojnom polju različite tehnike, stavlja mine na bojnom polju, kao i razminiranja. Posebne dodatne uređaje pripadaju inženjer, a dizajniran za podršku tehnologiji.
 4. A vojnik podršku. Ova klasa se uglavnom bavi ladicu municije i odbrambene položaje. Borac podrška za postavljanje automatskih zaštitnih kupola i mogućnosti da blokira opreme i automatskim turrets. Također ima i druge posebne stavke za podršku u borbi.

U igri Battlefield 2142 oružje ima sve klase. Kod nekih vrsta oružja možete pronaći u ovom izvještaju:

 1. Sniper-saboter: snajper, Lambert (sa automatskim karabin) i svestran pištolj.
 2. Sturmovik: jurišna puška, pištolj, sačmaricom i bacač granata raketa granata.
 3. inženjer: antitenkovske, protivavionskog i raketni bacač, anti-tank gun "Pilum" slijetanje i automatsku pušku.
 4. A vojnik podršku, dva mitraljeza, sačmaricom i univerzalni pištolj.

Osim toga, svaki lik može da kontroliše kako svoju tehniku ​​i tehniku ​​svog protivnika.

U 2142 batelfild igra igra ćete koristiti sljedeće tehnike:

 1. SUV - ne može biti do 3 osobe: vozač, topnika i putnik. On nema oklop.
 2. Battle tiltrotor - dvostruki tehnika. U njoj se nalaze raketnih bacača.
 3. transporta tiltrotor - sastoji se od 7 članova. On je zaštićen mitraljezima.
 4. oklopni transporter. Smjestiti do 6 osoba. Koristite mitraljeza u borbi.
 5. Borba robota. Oni stane dvoje ljudi. Naoružani raketnih bacača, topova i drugog oružja.

Igra batelfild 2.142 ovoj fantastičnoj borbi i tehnologije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more