Bookmarks

BeBees

Alternativni nazivi: BeBees

BeBees online & ndash; besplatni browser baziran strategija uloga-igranje igra, u kojoj akcije likova su pčele. Možete dobiti u pravi košnicu gdje neumoran radoholičar sve buzz i buzz, hosting u svom manastiru. Svrha njihovog života i ndash; proizvesti više od meda. Vsha izazov & ndash; prikupiti roj saveznika koji može sigurno ići u napad na neprijatelja u slučaju potrebe. Također, brine o pčele Bogatyrev, koji je centralna figura u kući pčele. Razviti protagonista pčela zajednice, boriti se za svaku kap ove slatke i plemenitih med da skoči na neverovatnih utrka za prvenstvo takmičenja. Igra & nbsp; BeBees ima rejting od igrača i osvojiti prva linija na listi imate sve šanse! Naprijed! Uspjeh je u tvojim rukama!

Prva stvar koju trebate učiniti & ndash; je stvoriti račun. Unesite svoj nadimak, lozinku (ponavljanje), datum rođenja i zemlja. Osim toga, za pristup aplikaciji, treba prihvatiti sporazum o članstvu. Je projekt možete putem Facebook. Ako nemate svoju stranicu na društvene mreže, napravite ga u podrumu. BeBees Registracija će vas odvesti do fenomenalne svijetu, a možete početi rješavanje formulu za uspjeh. Možda je cijela stvar u iznosu od meda? Možda je sposobnost da se & nbsp; održane tokom uzbudljive borbe između suparničkih pčelinjih obitelji? Ili možda Tajna je dobro promišljen strateških poteza? Ali šta je Fartagh mogu od svega toga ovisi? Pokretanje reprodukcije BeBees ste obavezni da odgovore na ova pitanja. S vremenom ćete naučiti kako kombinirati sve potrebne radnje i da će osjećati opušteno među & nbsp; sladak prugasta insekata. Pokazati ostalim korisnicima njihove izuzetne sposobnosti!

BeBees će biti u mogućnosti da igraju bilo koga. Već, broj korisnika je dostigao broj od 208.670 respektabilan. I svaki dan ima više. Da biste se pridružili Ne morate da preuzmete i instalirate ništa. Igra je puni bez problema izravno u vašem pretraživaču i uživajte u gameplay čak može vlasnici računalo sa skromnim postavkama.

browser game BeBees raspoređeni na takav način da se sve ovdje vrti oko meda. To ne samo da može prikupljati, ali i da kradu. Pored toga, zalihe meda moraju biti zaštićeni. Na kraju krajeva, nikad se ne zna ko će žele da zadire na bogatstvo! Hrabro braniti protiv pretresao njegove med u isto vrijeme, stranac otmice. Tako da veličaju je spretno medokradom, a neprijatelji će shvatiti da je vaš nešto poput košnica jednog neosvojiva tvrđava.

Pčele lete pod vašim vodstvom travnjak i prikupljenih krapli slatko mirisnim nektar. Njihov plijen, oni nose u košnicu, a morate paziti kako se čuvaju med i raduje da svaki trenutak postaje bogatiji. Pčele će raditi brže i pametnije, brže će osvojiti mjesto na suncu između ostalog jednako ambiciozne igrače. A igra o pčela vam omogućava da proširi i poboljša roj svim raspoloživim sredstvima, kao i da učestvuju u neverovatnih saveza protiv drugih ratnika. Slanje predstavnik njegovog kopanja, da ćete dobiti vrijedne nagrade, osim ako naravno, on može osvojiti pobjedu.

& nbsp;

Neka vaš šarmantan pčela zuji, ples, zabavite se i rad & ndash; gle sve je zadovoljstvo! Igre o pčelama će vam dati sunčano raspoloženje, puno zabave, kockanje tuče i vrtoglav pobjede! Ovo je najbolji način da se uljepšati svoje slobodno i zaboraviti ono što je dosada. Samo pokušati prikupiti meda i početi izgradnju vlastite košnice kao obavijest da je takva vanrednu sjednicu izvlači od prvog minuta. Uživajte u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more