Bookmarks

Svemirske bitke

Alternativni nazivi: Battlespace

Battle Space online & ndash; je besplatan vojno-strateški online browser igra koja će vam se na vanzemaljske svjetove i beskrajnim prostranstvima galaksije.
& hellip; niz propalih eksperimenata doveli planetu do katastrofalnog gubitka života i 2240 je bila godina kada je čovečanstvo bio na rubu izumiranja. Vrijeme je da spasi situacija bilo vrlo malo i sve nekako planeta otišla brodova sa doseljenicima i hellip;

Upis u igri Space Battles simple & nbsp; i uključuje punjenje oblastima kao što su:
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; prijava
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; lozinku
& bull; & nbsp; & nbsp; & Nbsp; E-mail

Sljedeći će moći da biraju samog planetarni sistem i sama planeta, što će biti za svoj narod u mjestu prebivališta. Trenutno igra je dostupna u dva univerzuma, ovaj Beta i Gama, koji su sretni da vas odvesti u naručju.

Da igrati online svemirske bitke tako uzbudljivo da se prebacite na drugu igračka ne želim.
Morate izgraditi solarne elektrane, metal mina, kristala i deuterija, što će biti potrebno da lete u svemirskim brodovima i prostor za vlast. Izgradio laboratorija, vi ćete biti u mogućnosti da istražuju nove svemirske tehnologije koje vam omogućuju da i dalje stvaraju snažne motore za svemirskim brodovima i razviti infrastrukturu vaše planete. Osim toga, potrebno je da se izgradi u različitim trgovinama i tvornice za proizvodnju robota. Uz sve to, možete izgraditi brodogradilištu, gdje možete graditi svemirske brodove i različite zaštitne strukture.

online igre Space Battles će pružiti priliku ne samo da razvija svoju infrastrukturu, ali i da se uključe u špijunaži, napadaju svojih susjeda i da sprovede svemirske bitke.

Igrajte Space Battles mentori će vam pomoći ako imate potrebu za takvu pomoć. Koji je smisao takve pomoći, činjenicu da je u toku utakmicu sa novim igračima može doživjeti razne pitanja koja se mogu postaviti odlaskom na utakmicu chat. Ako neko pristaje da se ponašaju kao mentor i pomoć u ranoj fazi da se bavi svim pitanjima koje proizlaze iz vaše strane, nagraditi tvoj mentor za takvu pomoć će igrati bonuse. Stoga, s obje strane takva saradnja će se svakom svoje.

Space Battles online igra, osim za nastavnike, nudeći pomoć tzv & laquo; službenika & raquo;. Ne smije se miješati s mentorima! Službenici će vam pomoći da brzo postigne nivo razvoja kroz poboljšanje neke karakteristike (na primjer, povećati snagu motora za povećanje performanse broda ili mine). Za takve pomoći će morati platiti kuidami (ovu igru ​​valutu).
Kuidy može kupiti za pravi novac (WebMoney, SMS, direktna plaćanja) ili privlačenjem novih igrača. Za kuidy možete kupiti neke stvari i konkurentnu prednost.

Osim toga kuidov u online igra Bitka Prostor je drugu valutu - krediti. Možete zaraditi kredite učešćem u ekspedicija, bave, ili dovršavajući zadatke. Ovaj valuta se prvenstveno koristi za izračunavanje između igrača.

igrati online svemirske bitke, gradi svoje carstvo, u prekrasnim izolaciji, možete, ali možete kreirati vlastite savez i dovesti ga. Ako želite, možete se pridružiti postojećoj saveza, ali treba da znaju da savezi nisu statični, oni su uvijek uz nekoga ko se bori i da mir, napad i braniti.

Ja želim da kažem nekoliko riječi o tome kako u borbama u ovoj igri: & nbsp; borbu sama, kao takav, ne, to je u obliku izvještaja proizvodi Gaming operacije (koji je, ko je šta).

 

Igra Space Battles online prijave