Bookmarks

Battle Pirates

Alternativni nazivi: Battle Pirates

Govoreći o piratima, ljudi nastavljaju da razmišljaju o jednonoga, jednookom, sa bandanom na glavi, lulom u ustima, papagajom na ramenu i bocom ruma u ruci morskih vukova. Zaboravljamo da postoje pirati i sada, ali ih je teško uzeti u glamuru, na koji smo navikli, ali se zapravo ništa nije promijenilo. Ubijaju, pljačkaju, progone, uzimaju brodove za ukrcavanje i ljude u zarobljeništvu za otkupninu. Igrajte Battle Pirates u strategijskom žanru je otišao korak dalje i nudi uvjete budućnosti nakon strašne katastrofe.

Svijet na rubu smrti, ali duša nije piratirana na ovaj profit. Oni su bili ujedinjeni u suprotstavljenim frakcijama: buntovnim i drakoniycevima. Svaki nastoji podjarmiti preostale male otoke sve što je ostalo od zemlje, uzrokujući da rat nikada neće nestati.

Another

Voda nije bila tako opasna. Svaka oblast je patrolirana, a zbog kršenja granice može se skupo platiti.

  • studija i razvoj vojnih vještina
  • Izgradite, poboljšajte i zaštitite morske bazu
  • Vibirajte brodove i povećajte flot
  • Srazhaytes za preostale resurse i postaviti svoje gospodstvo
Od prozaičnog idealizma za opstanak.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more