Bookmarks

Bitka krunica

Alternativni nazivi: Bitka krunica

Igra Bitka krunica & nbsp; - A računalo igra, gdje nasilne bitke odvijaju u buntovni Karibima.

Ako ste realista, distributeru ili daljinski gusar, onda se pridružiti novu besplatnu igru.

Bitka krunica online & ndash; Ova zgrada strategija koje će vas privući sa njegove karakteristike. Vidjet ćete uroniti u bezbroj bitke za dominaciju nad Karibima, a njihovi napori će dovesti do slave i bogatstva.

u bici krunica registraciju podnose u njemačkom jeziku. Ruski sučelje igre to još nisu učinile.

Da register online Bitka krunica & nbsp; Trebat će vam:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Search this site na internetu.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Kliknite na glavnoj stranici sajta u gornjem desnom uglu dugme i laquo; registrirajte & raquo; .

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite svoje jedinstvene korisničko ime za ovu igru.

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Napišite emeil adresu.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Dođite se s kombinacijom lozinke. Stoga je poželjno da koristite oba brojeva i slova.

6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Izaberite svoju igru ​​svijet.

7. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; da pročita informacije, koje je opisano u nastavku. Ako se slažete da stavi trag u odgovarajuća polja.

8. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Pritisnite i laquo; registrirajte & raquo;.

Igra Bitka krunica možete, bez razmišljanja o snazi ​​Vašem računaru. Za ovu igru ​​glavna stvar & ndash; je povezan na Internet. Poželjno je da je to bio brzu vezu.

u bici krunica da se igra od vas će biti uspostavljanje svoje prve kolonije, rudnog blaga, trgovina s drugim igračima i unaprijed se postepeno od početnog nivoa civilizacije u jalovih moćni carstvo Islanda.

ćeš vidjeti koliko je spektakularan pomorskih bitaka održati. Morate koristiti drevni trgovački brodovi pobjediti neprijatelje drugih flote u taktičkim bitka na vodi.

Vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili veliku čast i slavu, kada se i dalje jača svoju vlastitu koloniju.

U avantura bitke krunica Online, imate pristup na ukupno šest igrivi frakcija. Ova udruženja uključuju povijesne kolonijalne države, nezavisnih distributera i bezakonje gusara. Frakcije razlikovati u smislu igranja, odabir jedinica, a utakmicu u cjelini.

Dok je kolonijalna država u bici krunica, najviše zanima u brzom razvoju svojih kolonija, pohlepni gusari da pazi na resurse drugih članova porodice.

Na kraju, u igri ćete dobiti posebne nagrade, koji su dizajnirani na uspjeh. Oni će pružiti maksimalan poticaj da se igra nastavi - za početnike, kao i fascinantan strategije.

Bitka krunica je slobodan igra, a može se reproducirati u verziji hardware-optimiziran na više platformi, na primjer, pretraživač PC, pametnih telefona i tableta.

Bitka krunica Online će vam poslati u svijet avanture sa zadivljujućim brodovima, svijetle događaja i moderan dizajn.

& nbsp;

Ne budi lijen, biti registriran u igri i velik vrijeme!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more