Bookmarks

BattleKnight

Alternativni nazivi: BattleKnight

BattleKnight online & ndash; Ovaj browser-based uloga-igranje igra (MMORPG), s povijesne priče, koja govori o vitezova i dvoraca, plemenit Paladin i nemilosrdni pljačkaši i hellip; & nbsp;

Online igre BattleKnight ne zahtijeva instalaciju igre klijenta i dostupan je u skoro svakom pretraživaču. Sve što je potrebno da pokrenete igru, to je Registar BattleKnight: na početnoj stranici, u obrazac za registraciju, odaberite (ako ste početnik) i laquo; ja sam novi ovdje i raquo; i ući u polje ime, e-mail, lozinkom. Zatim izaberite server i prihvati sporazum s Pravilima igre. Zatim, kliknite na & laquo; Play & raquo; Registracija na ovu igru ​​Battleknight gotov.

Odlazak u ovoj utakmici, Owl (NPC) predlaže da se donese obuku u nekoliko potrage za koji učinak će dati neke nagrade u obliku igre valute, a neke stvari. BattleKnight online igra ima igri & ndash; srebra i rubina. & Nbsp;

Na početni nivo igre, vaš lik dobiva titulu & ndash; Pripravnik.

Otvaranje karticu menija i laquo; karakter & raquo;, izaberite avatar svog karaktera. Ovdje možete vidjeti karakteristike: & nbsp;

Na snagu - to je jači karakter jest, više štete može nanijeti; & nbsp;

pameti / Građa - broj veći od heroja, više njegov život poena i bit će obnova zdravlja;

Luck & ndash; razinu sreće heroja, utiče na mogućnost kritičkog štrajka, a broj opljačkanih srebra; & nbsp;

U Art napada - što je veći oružje vještina heroja, više on će imati priliku da pogoditi neprijatelja; & nbsp;

U Art zaštite - bolje heroj će se upravljati sa svojim štitom, manje štete će dobiti.

Osim ove karakteristike, postoje:

  • Points života
  • Rejting
  • štetu
  • Oklop
  • udario prilika i obrana & nbsp;

igrati online igra BattleKnight može biti uzimajući posao kao roboti, kao što su zaštita vrata, rad na terenu, izdaja. Postoji Planirano je samo Action Hero, neposredno učestvuje u njima neće biti prihvaćen. Izvršenje vrijeme od 1 do 8 sati. Plaćanje & ndash; Silver i svijest karme.

Ovisno o nivou heroja će biti dostupan sa izborom od oklopa i oružja, napitke i Rune koje možete kupiti za zaradila srebrnjaka od trgovca, kovač i alhemičar na tržištu. A dostignuv10 nivo, možete kupiti konja.

Da igrati online BattleKnight, možete napraviti napad na pljačkaše, pomažući dobri ljudi i obrnuto, da stane na stranu sa banditima. Ovisno o ovom izboru, karma junaka postaje pozitivan ili negativan:

Snage svjetlosti (pozitivno) karma : Zaštita preci Bright snagu regeneracije, anđeo krila, Mystic Shield, Mystic Citadel.

Snage tamne (negativne) karma : Dark sila, Curse, Shadow of Darkness, Punch kiselina Creek smrt oklop sa šiljcima.

& nbsp;

Svaki igrač u ovoj igri da dobije svoje imanje, koje mogu da se poprave u zavisnosti od finansijskih mogućnosti. Za pravi novac možete kupiti premium račun, što daje puno prednosti i mogućnosti u igri.

& nbsp;

da steknu iskustvo, nove vještine i igrati novac (srebro i rubina), junak će morati obavljati različite zadatke i učestvuju u borbi s drugim igračima. & Nbsp;

BattleKnight online igra ima Tournament Arena, gdje možete odabrati omiljenu vrstu borbe:

  • Royal turnir
  • Duel
  • poziva
  • Turnir
  • Knights Turnir

Igra imeet12 misije, a svaka misija ima nekoliko lokacija. Tu je i grupa misije koje možete uzeti u kafani.

Igrajte BattleKnight se mogu kupiti u samom ili satelita Skakun Store: & nbsp;

satelit - Pas, Squire, Kitty;

Jumping - Black Horse, White Unicorn, Crna Unicorn, Black Bear rata.

U BattleKnight igre mogu biti ujedinjeni u Redu, da pruži podršku za igre među igračima. Za korespondencija između igrača, postoji funkcija i laquo; View & raquo;.

Ova igra se smatra jednim od najboljih u svom žanru, ima puno zanimljivih mogućnosti i još uvijek može biti duga priča, tako da je bolje da igra. BattleKnight registracija će otvoriti vrata ovog povijesnog svijet! & Nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more