Bookmarks

Battlefield: Bad Company 2

Alternativni nazivi: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Bad Company, Battlefield

Igra Battlefield Bad Company 2 - prva osoba pucač, koji je devetom gemu u seriji Battlefield . To je niko drugi do n ryamoy nastavak za koje su se pojavile u 2008 " Battlefield: Bad Company . " Objavljeno projekt - Electronic Arts . I momci su radili na razvoju EA Digital Illusions CE . Funkcije koje privlače veliki broj korisnika visoke kvalitete grafike, motor Frostbite, koji pruža uništiti okoliš, širok izbor načina igre, zanimljiv zaplet, dinamičan Battlefield i sposobnost da se primjenjuju taktiku. Jedan samo mobilni Battlefield Bad poduzeća 2 se odmah prebačeni u zoni borbenih operacija. Vidjet će učestvovati u sukobu, Sjedinjenih Američkih Država i Rusije. Ovi događaji su izmišljeni, ali to ne postane mene spektakularan. Potrebno je da se bolje razumiju suštinu onoga što se događa. Rusije, bez obzira na poraz pretrpio je konačno uspio da postigne pristojan kontranapada. Istočnoj Evropi, na sjevernom dijelu Kine i Japana će uskoro pronaći sebe na milost i nemilost Oružanih snaga . Rusija slijedi oduzimanje Kube i sjevernom Meksiku. Sada i južnoameričkih zemalja počinju raditi s ovom velikom moći. Ruski naučnici počinju da razvijaju moćno oružje s kojim bi osvojiti SAD brojanja. Međutim, četiri očajnih momci iz SAD korpusa odlučio da sve što je da spriječi oduzimanje njihove domovine. Tako je sve počelo. I da učestvuju u ovom konfrontacija, morate Bad poduzeća 2 download.

Čim monitor ubrzao video Battlefield Bad poduzeća 2 vas Vidjet ćete zaboraviti ono što dosada. Vi ste na čekanju za neverovatna avantura i najtopliji bitku. Vi ćete biti u mogućnosti da izaberete odgovarajući način rada i čin.

To je potrebno da biste pokrenuli igraju Battlefield Bad poduzeća 2 a možete upoznati sa hrabrim likovima. Dakle, ovo Narednik Preston Marlowe - snajper strijelac koji je glavni lik. Uloga komandanta BRAVO-2 pripada Sergeant Samuel ("Serge" Radford). Privatni Terrence "Sweet" Sweetwater se smatra odličan stručnjak za komunikacije i tehnologije. A tu je stručnjak za eksplozive, miner - Privatni George Gordon Haggard (Jr.). Ovo galantan kompanija je sposobna za mnoge stvari! Za vrijeme igre vi to sami.

Što se tiče klase, Bad poduzeća 2 igra nudi takve opcije: napad, medic, inženjer, skaut. Naravno, svako ima svoju određenu svrhu. U skladu s tim, pištolj Battlefield Bad poduzeća 2 oslanja misc. U multiplayer, podijeljena je između klasa i otvoren kao pumpanje. Svima je oružje uključuju pištolja, puške, automatsku pušku Thompson autoloading puške (osim snajper) i automatske puške G3. Što se tiče jednoj igri je nešto drugačija. U ovom slučaju, pristup svim vrstama oružja iz multiplayer, ali ne pribor za prvu pomoć, defibrilator, kutiju municije i ukorenjivanje alata. Pristup novim oružja zatim otvorio prolaz kompanija. U osnovi, krvarenje se javlja zbog činjenice da ste dobiti bodove. I dobiti bodove za sve aktivnosti koje utiču na tok bitke. Postepeno, idete od jednog nivoa u drugi. I, prema tome, podići naslov (ima 50). Svaki naredni korak - nove mogućnosti! Dakle, ići za to! Sretno vam!

 

Battlefield: Bad Company 2