Bookmarks

Battle Dawn

Alternativni nazivi: Battle Dawn

Igra Battledawn - igra bazirana na strategiju i socijalnih vještina. Vaš cilj - da na kraju postane najjači lider ili postati dio najveće i najviše saveza. Morate naučiti koristiti diplomatiju, vojni resursi da opravdaju svoje želje za apsolutnu vlast Battledawn online . Vidjet ćete uskoro otkriti da veličina se može postići samo kroz timski rad. Mogu li igrati igre Battledawn i postati vrhovni vladar?

Prije predstave Battledawn , pobrinite se računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sistema, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB.

Upis u igri Battledawn ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; Pokrenite igru ​​onda & raquo;, i laquo; novi igrač & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Izaberite World: Mars, Zemlju i Fantazija, i Battledawn registracija je završen.

Na prvi pogled, ova igra je slična MMORTS . Ova igra je strategija zauzvrat-based. To možete učiniti sve što želite sa svojim jedinicama strukture gdje želite, ali da bi za vas da su napredovali u Battledawn online , potrebno je da se krene naprijed. Ovaj sistem vam daje prostor za manevar prilikom određivanja bazu obranu i protunapad.

možete Battledawn da igra i domaćin velike tvrđave, a zatim izgraditi manji ispostava oko nje u svrhu modernizacije i transport. Outpost se također može koristiti za stvaranje stvari, kao što su silosi i radar kule. Svaka od ovih struktura Battledawn online daje svoj jedinstveni sposobnosti i strateške prednosti. Igrači mogu nadograditi i graditi velike i sofisticiranu strukturu da podrže svoj glavni grad. Ove strukture Battledawn online mogu vam pružiti stvari od zlata, i dovesti vas do poboljšanja energije. Svaka struktura je potrebno za izgradnju moćnu vojsku.

Ako imate bazu Battledawn online , dobro je da bude jača i moćnija neprijatelja. Što se tiče jedinice na raspolaganju za gradilišta igra Battledawn se može pohvaliti da ima ukupno 27 jedinica na raspolaganju za upotrebu. U igri ste u stanju stvoriti vojnika, auto ili bilo koje drugo vozilo. Postoji 27 mogućih kombinacija oružja i sposobnosti u igri Battledawn .

Igra Battledawn daje različite raspoložive snage u igri. Strategija nije dovoljno zanimljiv komada, što je zapravo napreduju iz drugih igara. Da, možete izgraditi projektil silosa i da ih koriste kao oružje moći Battledawn online , ali bilo bi lijepo vidjeti malo više raznolikosti u najčešće jedinice. Igra je dobro izbalansirana, sistem daje igrač malo vremena da se pripreme za napad. Još jedan važan aspekt igre & nbsp; Battledawn je špijun. Spy je vrlo važno, jednom kada su stekli sredstva i strukture da stvori nešto. Spy je u stanju da prodre u neprijateljske baze i odrediti šta zaštitu mogli bi biti na snazi ​​u igri Battledawn . To vam omogućuje da stvoriti efikasan radne grupe, koja lako može uništiti neprijatelja, to je. k. on neće biti spreman.

U principu, igra Battledawn & ndash; To je casual igra. To nema dovoljan broj jedinica opreme i stvarnog vremena provedenog u igri. To daje igrača Battledawn online , umjereni iznos od postavki jedinice (popis igre jedinice), i strukturne nadogradnje za svoj grad i glavni ispostave. Nažalost, igra Battledawn ne puno ponuditi u vizualni aspekt stvari. Ova igra je pogodan za igrače sa slobodnog vremena i oštar um za stvaranje strategije. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more