Bookmarks

Batman Arkham Knight

Alternativni nazivi: Batman: Arkham Knight

igre Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Knight ): završni dio čovjeka - šišmiša.

je za jednog igrača igra Batman Arkham Knight ( akcija ) završava ciklus igračaka o Man - šišmiša iz Arkham. To pitanje je prvobitno planirano usred Oktobar 2014 Međutim, tim igra kreatora sa Rocksteady Studios Studios Iron Galaxy ( PC ) s izdavačem Warner Bros Zabava Interaktivna pretrpio ovaj značajan događaj za 23. 06. U 2015. i zatim ponovno izdanje od 28. oktobra nije, kao revidiran.

U jeku superheroj.

Nije dugo trajalo zatišje u Gotham nakon smrti Joker. Postavite glavni negativac ne može ostati upražnjena zauvijek, a potrebno je strašilo, kafiću koristeći novi otrov koji uzrokuje ljude da dođu u bijes. Situacija se zahuktava, a to je vrijeme da napuste grad. Samo intervencija Batman može zaustaviti haos počela.

kako bi istražio svaki kutak Gotham na tajnom zadatku, morate preuzeti Batman Arkham Knight. Uz heroje i anti - heroja razviti druga priča, prepuna spletki i avantura.

Ovo nije čitav spisak učesnika u priči, ali čak i on daje uvid u sadržajan priču. I da pomogne građanima bivše Batman naslon, programeri su proširili raspon svojih mogućnosti. Na primjer, on može birati između više od odijela, i postaje nevidljiv za vrijeme, uništavanje kao što je to pet neprijatelja.

Ali što je najvažnije, to je Betmobil, koji je postao još bolji. Batman ga mogu nazvati u bilo koje vrijeme. Ovaj transport ne prodire metke i on nabija sve prepreke: drveće, ograde, barikade, krhotine, ili ići yuloy & ndash; zavertitsya na mjestu dok sipa neprijatelj rakete. Ovo je prava tvrđava, i efikasno sredstvo za transport, što je lakše za navigaciju kroz grad, pa čak i riješiti zagonetke. I kada je Betmobil nije potrebno, možete ga ostaviti i otići pješice.

Borbena sistem u Batman Arkham Knight na PC & ndash; ponos programeri. Batman rješava neke probleme sami, ali za ozbiljan zadatak mu je potrebno pomagače, a to je u kombinaciji sa saveznicima, a zatim zajedno poslali su dvostruki udarac protiv neprijatelja. Savjeti i trikovi da obučeni igrač znakove Batman Arkham City, autori su pozajmili u borilačke vještine filmova, tako da izgledaju vrlo realno.^^8 OS: 64 bit; Windows Vista SP 1/7 / 8 ( 8.^^8 Procesor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD sušilo za kosu i X4 965, 3.

 

Batman Arkham Knight - konačni komad!