Bookmarks

Banana King

Alternativni nazivi: Bananaking

Banana King Online & ndash; ekskluzivni besplatne online igre, što zahtijeva samo preglednika. Banana King online igra je originalna svijet naseljen od strane vlasnika plantaža, koje se uzgajaju u popularnosti širom svijeta i vrlo ukusan proizvod & ndash; banane. Da im se pridruže i počnu ovaj fascinantan rad na svom terenu, samo trebate Banana kralja online prijave.

Prijavite u igri Banana kralj zahtijeva od vas da ne obavezuje, samo treba da unesete sljedeće podatke: ime lika, lozinke, e-mail, igranje prijatelj koji vas je pozvao u igru ​​(naravno, ako niste sami doći, a takvog prijatelja dostupan). Zatim, vi se slažete sa pravilima igre i pritisne dugme Registriraj novi račun. Nakon ove korake, naći ćete se na stranici statusu lik u igri. Na ovoj stranici možete pročitati informacije o igri znakova.

Također, tu je link za zapošljavanje. Link zapošljavanja će se naći u nepreglednim prostranstvima interneta i novi vlasnici plantaža ih zaposliti za rad. Ako je vaš poziv je registrovan novi igrač, novac i banane su legitiman nagrada za vas. Nemojte zanemariti ovu priliku. Uostalom, za svaki novi korisnik ne može samo dobiti jednokratni bonus, ali biti od koristi u budućnosti. Kada igrač dođe do trećeg nivoa, imate pravo na 50 $ i 1 bod iskustva. Igrajte igru ​​Banana kralja online postaje lakše ako ste prijatelji mnogo pozvani.

Dakle, odakle da krenem a ono što treba obratiti pažnju? Pridružite Banana King prošli i ste ušli u posjed jedno polje i sadnica, što bi trebalo biti dovoljno za dva. Ne gubite trenutak! Zasejan svojoj struci i čekati žetve. Slike koje vidite u & nbsp; Plantation, uvijek zadržati do datuma na kojoj fazi zrenja banana su, ili mogu biti, na terenu je prazan i spreman za setvu. Osim toga, na dnu se nalazi brojač koji pokazuje koliko je vremena ostalo do trenutka kada će biti moguće da žetve. Nakon prikupljanja zrelo voće, možete ići na tržište. Ali se ne žuri strmoglavo natrag brzo prodati svoju robu. Imajte na umu da su cijene osciliraju. Stoga, najbolje je da slijedite ove varijacije odabrati najpogodniji trenutak za prodaju. Međutim, upravo tvoj prihod nije uvijek ista. Vytorg ovisi o količini banana prodao, a žetva je drugačiji.

Prihodi od prodaje novca, kao i one koje se naplaćuju za pozvani igrači mogu provesti na različite načine. Prvo, plantaže zahtijeva ulaganje. Stalno je potrebno kupiti sadnice za narednu setvu. Oni se mogu kupiti na istom tržištu. U obradi jedno polje je potrebno 36 sadnica. Kada dostigla nivo 2, vi postati pristupačne kupovinu drugo polje. Proširite svoje posjedovanje, tu će biti više šanse da postane pravi kralj banana. Drugo, za novac koji možete zaposliti agenti i špijuni. Uz njihovu pomoć lako je sabotira. Oni se mogu poslati na teritoriju konkurenata u svrhu istraživanja, ili čak naredio da kradu banane i drugih ljudi dolara. Ali ne zaboravite da niste sami i da postoji opasnost inteligentan pljačku vaše plantaže. Stoga, uz pomoć isti novac, brine o pouzdanu zaštitu svojim poljima. Treće, novac će biti korisno proučiti karakter i poboljšati performanse.

će biti ispitan za ono osobine moraju slijediti prije nego što počnete da se igra Banana kralja. To ovisi o uspješnosti vaše igre. & Nbsp; Online igre Banana King uključuje pojmove kao što su vrijeme rasta, žetve banane, prodaje banane, zaštitu plantaže, napad na plantaži i iskustvo. Povećanjem vrijeme odziva rasta, vi ćete postići smanjenje perioda čekanja usjeva. Harvest banane & ndash; je iznos od prikupljenih plodova. Prodaja banane direktan utjecaj na tržišne cijene. Zaštita Plantation & ndash; Karakteristično je da je odgovoran za kvalitetu stražara, a troškovi zapošljavanja njih. Napad na plantaži igra ulogu u ishod napada misije planirane i odrediti potrebne količine za zapošljavanje agenata. Iskustvo koje će steći Holding igra Banana King, će se preseliti na novi nivo.

Banana King online igra vam nudi još jednu zabavu. Ako ste se već izborili sa potrebnom posao, ne sjede skrštenih ruku. Zašto biti dosadno kada možete otići na lov na blago? Ovo nije samo zanimljiv, ali i koristan. Postoji šansa da se pronađu vrijedne blago. Možete dobiti biljke, banane, novac, pa čak i gusar blago.

Ne propustite priliku da i komunicirati preko poruka s drugim igračima. Na taj način ćete biti svjesni raznih vijesti i možda upozorio da planiraju sabotaže.

Igra ima popis od najboljih igrača. Podignite čin, možete koristiti poena. To zahtijeva da prati iznos od vaše banana. Ako ste uspjeli postati prva na ovoj listi, onda je pravi kralj banana! Nastojati da ostavi iza sebe konkurente, vjerujem da je to u vašoj moći!

igrati online Banana Kralj možete sa plaćeni račun. Njegova kupovina će pomoći da se riješi u igri oglašavanja, će pružiti priliku za upload avatara za karakter, dobijanje kredita u dolarima za svaku novu razinu. Igra se može posijati na terenu 6 puta dnevno. Platio račun i omogućava vam da to uradi 8 puta. Mislim da bi trebalo razmisliti o profitabilnosti svojih kupovine. Međutim, slučaj je štedljiva, a svaki dobiva kao što želite. Ne možemo savjetovati, ali sigurno ne na silu nešto učiniti!

Pokušajte igrati ovu igru ​​sami procijeniti uzbudljive meritumu. Razočaranje ne ugrožavaju točno! Ostaje samo da želim puno sreće u društvu u svim svojim nastojanjima!

 

Igra Banana King online prijave