Bookmarks

Avatar: Era haosa

Alternativni nazivi: Avatari, Avatar

Pregled igre Avatar: Era haosa.

World of Avatar: Era haosa online je klasičan fantazija uloga-igranje sa svim karakteristikama igre. Igra doba haosa, daju vam zanimljiv zadatke, uzbudljive turnire, mini-igre i zagonetke koje zahtijevaju logičko razmišljanje. Ova besplatna browser igra je multiplayer, jer je neograničen pristup sistemske zahtjeve previsoka. Za početak reprodukciju Avatar: Era haos će trebati Internet vezu, sustav Microsoft Windows 98SE / Me / 2000 / XP, Pentium 300 MHz, 128 MB RAM-a, a video kartica kompatibilna s DirectX. Postanite član igre će pomoći Avatar: The Age of Chaos online registracije. Preuzimanje igra klijent nije potrebno. Pridružite u igri Avatar: Era haosa zahtijeva sljedeće: & nbsp;

1) Uvođenje naziv igre lika;

2) kod snimanja i ponovnog uvođenja u sledeći red;

3) E-mail (e-mail);

4) Napomena svoj stvarni datum rođenja;

5) Napomena podu;

6) Fade cifre u odgovarajuće polje;

7) prihvatanju Sporazuma korisnika;

8) složili da prihvate zakone igre;

9) Pritiskom gore.

Registracija Avatar: Era haos prošlo i da si na zatvorenim prostorima svijeta. To je stanište bivše bogova, sada je Avatar, mjesto je postalo posljednje uporište za umiranje svemir. Uđete u igru ​​u ulozi vlastite da stvore jedinstveni karakter. U budućnosti, igra Avatar: Era haosa online daje priliku da se reinkarnirati u viši oblik. Za svake utrke na raspolaganju za svoj najviši oblik. Na primjer, elf može degenerirati u anđela ili vampir, demon ili Efreet džin i tako dalje. & Nbsp;

Hajde da izbliza unutar utrka igre. Ukupno 7

- ljudi;

- vilenjaci;

- orci;

- patuljci;

- Trolovi;

- Dan;

- demoni.

Ljudi u igri su najčešći utrke. Ograničenja od njih su nepoznati. Ovaj svestrani utrka ima veliki potencijal za razvoj. Osim toga, osoba lako naučiti. & Nbsp;

vilenjaci & ndash; veličanstvenih stvorenja s vitkim tijelima, posjeduju izvanredno agilnost. Prirodne preciznost omogućuje predstavnici ove rase smatraju najboljim strelce. Međutim, koristeći ose i batine za njih je ograničen.

Orcs & ndash; nevjerojatno snažan ratnici za koje je borilačka vještina je urođena kvaliteta. Ponosni bića vješto koristi svoju snagu i ograničenja u korištenju lukovima i magije uma ih ne zaustavi.

Patuljci & ndash; Pijemont rase majstora, koji su poznati oklop snagu. Pristup lukove i Magic svjetlo za njih je ograničen, ali ostatak oružja oni imaju vrlo pametno.

Trolls impresionirati sa svojim ogromnim veličine. Legendarni hardy stvorenja s posebnim vještinama i ndash; zarastanje rana. Što se tiče upotrebe oružja, koplja, mačevi, lukovi i magija za sve trolovi su ograničene.

Dana inherentno gravitiraju crnu magiju i vampirizam. Svi stanovnici svijeta Avatari prema njima odnose s skepticizam, ako ne s velikom mržnjom. Ova bića uvorotlivye koriste različite vrste oružja. Ograničeno na njih samo klubovima.

Indukovani vatra element vatreni demoni posjeduju kože i fizičkim i magične štete im je smanjena. Mašne, samostrela, magiju i svjetlo razuma za ovu trku je ograničen, ali čini se da ne smeta u ovom trenutku.

Avatar: Era haos možete igrati, sticanje iskustva i razvijanje vještina u svrhu regeneracije. Ova sposobnost se postiže nakon uspješnog završetka serije izazovnih zadataka i smatra se najviše priznanje. & Nbsp;

Kolektivna akcija online igra također nije na posljednjem mjestu. Pridruži se klan & ndash; je da postane član zajednice igrača, s kojima je lakše nositi teret na velike udaljenosti putovanja i pobjeda u krvavih bitaka. & Nbsp;

Još jedna značajka ove igre je prisustvo religija. Avatar: The Age of Chaos online igra omogućuje svima koji žele probati sebe kao boga. Organiziranjem njihova religija, treba okupiti sljedbenici pravog igrača. Što više imaju, moćniji god.

Osnova igre & ndash; dinamičan realnom vremenu borbe. Ali nećete provesti sve svoje vrijeme samo za ovu zanimanje. Također mora razmišljati o načinima zarade. Postoje dvije vrste valute: novca (igri) i zlato (kupljene na web stranici igre za Real). Zaradite igra novac se može staviti na putu testova, koji učestvuju na turnirima i borbama, privlačenje novih igrača u igru, odgonetanja svitke i rade zanata. Izbor profesije je vaš! Odlučite što je tvoja duša. Igra se nudi sedam opcije:

- Pathfinder (dobro upućen u otvorenom terenu, čime se učinkovito prikuplja sastojke za napitke i eliksira);

- ubojica (plaćenika, koji se krije u mraku i napada da ubije);

- doktor (mogu vratiti svoje zdravlje i da pomogne saveznicima);

- Witcher (u stanju izdržati magiju, posebno za ono područje promjene tijela);

- plaćenika (način zarade i ndash; magije i mač);

- Hunter (specijalizirana za ulov rijetkim čudovišta);

- Raider (traži blaga).

igrati igru ​​Avatar: Era haosa online je potrebno, kreće kroz nivoe. Inače, kada je nivo, te također dobiti prihode. Sa svakom novom nivou, vi ćete kopati još u gameplay. Uzbudljiva igra događaje snimio čak i najzahtjevnije igrače.

Pokrenite online igranje igre Avatar: Era haos i mogu napraviti sami u izvanredna ovaj projekt. Budite sigurni da ne moraju biti razočarani! Neka sreća vam izvršiti najviše ambiciozne planove!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

Avatar: The Age of Chaos online registracije