Bookmarks

Vanguard Online

Alternativni nazivi: Avangard Online

igrati igru ​​& nbsp; Vanguard Online će biti drago da praktično sve sofisticirane ljubitelje online igre u žanru MMORPG. Igra je Vanguard Online će lako shvatiti čovjeka koji je po prvi put učestvuju u online bitke. Ali masterovityh bizon online igre, to je sigurno da se zna, zbog atmosferskih uvjerljivi. & Nbsp;

U našem Quick Time u korist igre također kaže da je Online igra & nbsp; Vanguard apsolutno ne zahtijeva dodatnu instalaciju igre klijenta. Sve što je potrebno da igra je stabilnu vezu na internet, internet i ndash; Online igre pretraživača i & nbsp; Vanguard. & Nbsp;

Registracija & nbsp; Vanguard neće vas odvesti mnogo vremena. Relevantni dio igre, unesite e-mail adresu, spol, ime i utrka vaš karakter. Nakon upoznavanja sa pravilima igre da biste potvrdili svoj ugovor s njima. Pridružite u igri & nbsp; Vanguard je uspješno završena, a vi možete slobodno Online & nbsp igrati igru; Vanguard.

Prije početka igre morate napraviti izbor u korist jedne od frakcija u igri. Njihova jedina dva & ndash; Haos i red. Grupe Haos u igri istaknute crvenom bojom, a vojnici postupku & ndash; plava. Igranje za snage Chaos ići pod vašom komandom odredi orci, goblini, Black Knights i druge fantazije zlo. Izbor strani reda, vi ćete ih suočiti uz pomoć vitezova, vilenjaci i patuljci.

Igra Vanguard Online je da upravlja snagu vitezova, s kojim treba da snimite dvoraca i dokazati svoju hrabrost u borbi s drugim igračima na mreži. Većinu vremena igre križarski rat online To će se odvijati u uzbudljiv taktičke borbe u realnom vremenu. Snimljene dvorca možete nastaviti razvijati i pretvoriti u rezidenciju sa vlastitim jarka i obrambene kule.

Svaka jedinica u igri ima svoje uske specijalizacije. Uvijek na vrijeme online bitke na umu da je konjica savršeno nositi s bilo nogom jedinicama osim kopljanika koji doslovno stvoren da se odupre konjica. Strijelci treba uvijek biti blizu prsa iza moćniji kolega.

do nastaviti igrati igru, to bi trebalo da poboljšaju karakteristike likova obilaska dvorana za obuku. Dakle, igra će zadovoljiti fanove i pumpanje znakova. Možete proizvesti uske specijalizacije, proučavajući mudrost pomoću magične rune. Ili naučiti trikove upotrebe poboljšana oružja i oklopa. Ili postati ekspert za opsadu gradova uz pomoć mašine odgovarajuće specijalizacije. Također napuniti svoje bogatstvo, pljačke neprijatelj konvoje.

Unatoč očiglednom složenosti ovih igara za naučiti svirati & nbsp; Vanguard nije teško i početnici žanra MMORPG. & Nbsp; Igrači brzo navikli na zgodan sučelje igre i možete vidjeti više zanimljivih informacija u biblioteci Crusade.

Boravak u svijetu i igraju Vanguard nikada nije bio u online tržištu, to nije moguće, jer je važan dio igre. Za igrače, na tržištu je Vanguard burzama gdje je kurs određuje igrači. Možete sudjelovati u ovom online aukciji. Aukcija traje sati tijekom kojih je moguće da se ubije protivnika ulog.

Ako ste umorni od bore da se tako izrazim i laquo; na otvorenom & raquo; svijet Vanguard online, trebate pokušati & nbsp; vaše snage u tamnicama. Oni su dizajnirani za grupu i nakon prolaska pružanje dobre zarade.

Online igre Avangard nije samo igra za jednu noć. Za razliku od drugih MMORPG & nbsp; svijetle dizajn i sučelje igre pruža iste živopisne emocije za vas i vaše prijatelje. Vanguard - online igra koja će napokon odgovoriti u društvu prijatelja: & laquo; Tko u svijetu lukav i jači i mudriji? & Raquo;. Vanguard registracija će pomoći da znate koji od vas najbolje general.

& nbsp;

 

Igra Vanguard Online registracija je