Bookmarks

Audition 2

Alternativni nazivi: Audishn 2, audance, audishn, AUDENS, audishion, audicija

Audition 2 online - to je novi besplatne online igre, gdje će igrač morati ići u noćnim klubovima i barovima, učešće u noći plesovima i strankama.

Online igre Audition 2, muzički projekt u kojem je lik će ne samo ples, ali i da obavljaju različite ples trikove.

Igra Audition 2 će biti zanimljivo, naravno, svi koji voli da pleše!

da biste počeli da igraju Audition 2, ne treba komplicirano Audition 2 online registracija: online igrice, kliknite na gumb "Registracija" u oblasti registracije i upisa:

  • igre prijava
  • e-mail
  • Prijava za forum (da razgovaram s drugim igračima)
  • ukazuju na spol, datum rođenja
  • navesti lozinku

Dalje, kliknite na "Registracija" gumb, a zatim idite na stranicu za preuzimanje klijenta online igra Audition 2 (Ova igra zahtijeva instalaciju igre klijenta za više stabilan rad i mogućnosti igranja). Uzmite u obzir da je veličina kupac - 2,5 GB.

Postoje tri načina za preuzimanje klijenta:

1) standardne metode (preporučeno)

2) Preuzimanje arhiva

3) Download via torrent

Nakon instalacije, možete početi igru. U ovom Registracija Audition 2 je potpuna. Preporučuje se da se čitav folder sa igrom dodati na popis izuzetaka antivirus!

Minimalni sistemski zahtjevi:

Procesor: Pentium 4. januara. 8 GHz

RAM: 1 GB

Grafička kartica: NVIDIA GeForce FX5200 128MB / ATI Radeon 9800 128MB

Hard disk: 3 GB slobodnog prostora

Operativni sustav: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0C

Zvučna kartica kompatibilna s DirectX

Preporučena:

CPU: Pentium 4 februara. 6GHz

RAM: 1 GB

Grafička kartica: NVIDIA GeForce 6600 128MB / ATI Radeon X-700 128MB

Hard disk: 3 GB slobodnog prostora

Operativni sustav: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0C

igrati online igre Audition 2 će početi kreiranjem svoj lik: izabrati vrstu karaktera i prilagoditi svoj izgled. Zatim, izaberite server i kanal. Postoje tri servera: Puls, Sakura i čokolade. Odaberite bilo koji od servera, pritisnite "Enter".

Biti u igri gradu, u radnju može kupiti za svoj lik odjeću i pribor, i u svlačionici, karakter možete pokušati na kupljene stavke. Možete promijeniti frizuru ili boju karaktera, odlazak u studio stil. Online igre Audishn 2 ima svoju valutu igra je DEN i cache.

Online igre Audishn 2 ima svoju akademiju u kojoj igrač može naučiti upravljati igre i glavni načina plesa. Osim toga, možete odabrati majstor igra.

Audition 2 online igra nije samo bogata u trgovinama i plesnih podija, tu je i mjesto gdje možete jednostavno razgovarati sa drugim igračima i igrati mini-igre (za pobjedu u nekim igrama, možete dobiti dobar nagradu).

Za opis svakog režima će trajati dugo vremena, tako, da ih opisati u ovom kratkom komentaru nije moguće. Ako se ova igra je izazvalo zabrinutost i jedva čekam da igrati online Audishn 2, idite na Registracija u igri Audition 2, te da je prvi korak ka svoj san ples. Ova igra ima prilično veliku funkcionalnu i ugodnu atmosferu, tako da neće biti dosadno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more