Bookmarks

Astro Empires

Alternativni nazivi: Astro Empires

Igra Astro Empires je masivno multiplayer online igra, koji je razvijen u žanru naučne fantastike. U ovoj igri, vi ćete ići na vanredne i beskrajno prekrasnom prostoru.

Morate izgraditi svemirsku stanicu, moćan brodova, i razvijati različite tehnologije i stvoriti više savezima. I najvažnija stvar u igri je za vas čeka & ndash; Ovaj prostor bitke!

& nbsp;

U online igra Astro Empires registracija se obavlja brzo i bili su kako slijedi:

1) Potrebno je da pruži e-mail adresu i nadimak.

2) Odredite lozinku, i zemlju u kojoj živite.

igrati igru ​​Astro carstva te na bilo koji web preglednik u svemiru u realnom vremenu.

Morate da trguje sa svojim prijateljima i susjedima da zaštiti svoje carstvo, a na početku rata i da učestvuju u epske bitke.

U igri pretraživaču igrate Astro Empires će se upoznati sa sljedećim karakteristikama igre:

1. Snažan & nbsp; jedinstveni svemir.

2. Odličan gameplay.

3. Massive ratova.

4. Živopisna zajednica igrača.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 5. Nagrade za misiju.

6. Biti u mogućnosti da igraju na bilo koji preglednika.

7. Mobilna verzija.

8. Besplatna igra.

9. Osim toga, potrebno je igra klijent preuzeti.

U avantura Astro Empires počinje do U bazi nalazi na planeti neistražene Galaxy. Da bi bio veliki car vam je potrebno da razviju svoju bazu, izgraditi različite strukture.

Budući da je ovo pravi igra, vaš stvarni izgradnja će trebati vremena za vas da završiti izgradnju. U & nbsp; da uradi izgradnju složene strukture, morat ćete naučiti nove tehnologije.

Igra ima puno sjajnih tehnologije za detekciju.

Igra Astro Empires Online - to je je ogroman svemir sa stotinama hiljada planeta. Vidjet ćete pomoći skaut, koji će vam pomoći da upoznate druge igrače koji vam mogu pomoći u igri i da će vas napasti.

Kada su ovladali izgradnju svoje baze podataka, možete kreirati flotu za rat kampanju kako bi se povećala svoj profit.

Vi ćete biti pružena prilika da se izgradi mnoge vrste brodova da stvori svoj idealan flote, od horde malih jedinica za giganta brod Armadas.

A dobra ideja je sposobnost da sklapam nova prijateljstva sa drugim igračima , a posebno da se pridruže u klanu koji će štititi , kao i pružiti opstanak u ovom čudesnom svemiru Astro Empires .

A , i politika Prisustvo , u igri Astro Empires .

Vi ćete biti uključeni u masovnoj ratova u igri Astro Empires sa stotinama igrača, i morate se boriti u neverovatno epske bitke.

Prijavite se za Astro Empires igre online za besplatno i pozvati svoje prijatelje da igraju bilo je mnogo zanimljiviji, i iznad svega svojim prijateljima će biti tamo. Uronite u ovom prostoru sa nevjerojatnim događajima, bitke i druženje!

& nbsp;

Sretno vam u svemirske bitke u pretraživaču igri Astro Empires!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more