Bookmarks

Asterix & Friends

Alternativni nazivi: Asterix & Friends

Igra Asterix & Friends - je zabavna igra o fascinantnom putovanju Asterix i njegovi prijatelji. Asterix i prijatelji online, će vam dati puno pozitivnih utisaka svojih omiljenih igara je dao junaci ove priče.

U igri Asterix i prijatelji registracija ne predstavlja nikakav poteškoća, naravno, ako se govori engleski. Kako bi se registrujete online trebat će vam:

1. Prijavite se na zvaničnom sajtu igre.

2. Ispunite na glavnoj stranici sajta informacije o vama.

3. Napišite Vaš e-mail. Ovo polje je obavezno popuniti.

4. Unesite posebne lozinku za svoj račun.

5. Da biste potvrdili lozinku, on će ponovo ući.

6. Zatim, ispod ćete biti obaviješteni o igri. Ako ste zainteresirani za nešto, stavio znak ispred tih poena.

7. Zatim pritisnite gumb " Igrajte besplatno sada " .

Drugi način da se pridruže u igri - je da se registrujete preko Facebooka.

Igra Asterix & Friends je online igra, tako da vrlo moćan postavke lični računar za ovu igru ​​nije potrebno. Za tebe, najvažnija stvar - da je brinuti o parkiranju.

Play Asterix i prijatelji od vas će se stvaraju svoje selo sa svojim kolegama Gali Asterix, Obelix, Dogmatiksu i drugi poznati likovi god želite.

The Asterix i prijatelji igraju li protiv moćnog Rima.

The Asterix i prijatelji Online ćete biti u mogućnosti da sklapam nova prijateljstva, chat s njima na forumu u vezi različitih strategija galskog bogova i više.

U izgradnju kuća vidjet ćete da postoje različite elemente, kao što je u izgradnju stambenih kuća treba malo slotove, a za proizvodnju treba koristiti samo veliki utora.

U igri važnost resursa može brzo promijeniti: prvo ćete morati drvo, kamen, hranu, a onda naglo može biti potrebno u drugim resursima.

Igra Asterix i prijatelji će vam ponuditi čak i lov. Vi ćete loviti za divlje svinje u ukusan obrok.

Da biste saznali kako da biste dobili željeni resurs Potrebno je samo da bi kursor na to.

Kao Gali nije voleo da spava na otvorenom ćete morati "čekati" za izgradnju kuća za njih.

Neki Galls može biti vojna, a ako se grade kuću, a Construct kopljem ili bilo kojeg drugog oružja, oni mogu čak i napadaju Rimljane.

da se bori protiv Rimljani nisu tako jednostavne. Oni ozbiljno doživljavaju svoj otpor. Jednom kada saznaju da ne želite da ih poslušate, odmah je poslao legiju na svoj teritorij. Trebat će vam da se naviknete na, da su Rimljani će se nalaziti na području vaše dvorište gdje će uspostaviti posebnu patrolu.

Vi ćete imati jedinstvenu priliku da trenirati svoje seljane, tako da oni postanu jači.

​​

Asterix & SES Amis - to je kompjuter igra koja će vas podsjetiti na vaše djetinjstvo, i sprovodi vremena za gledanje TV svoj omiljeni crtani film o Asterix i Obelix.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more