Bookmarks

Assassins Creed: Revelations

Alternativni nazivi: Assassins Creed: Revelations

Igra Assassins Creed: Revelations - posljednji dio ciklusa igara, govori o Ezio Auditore. Dok je još u drugom dijelu igre pred nama pojavio mladih i vruće Ezio u Bratstvo glavnog lika i muškost ubrao mudrosti u ovom projektu, on izgleda znatno dobi. Svrha ovog dijela igre - za točku na "i", pri čemu odgovore na sva najintimnijih pitanja. U tu svrhu i poslao Ezio u Carigrad, gdje je glavni zaplet igre odvija.

Assassins Creed: Revelations PC je multi-korisnik projekta, tako da pored uzbudljiva priča očekujete puno nova poznanstva sa istim oduševljeni igrači poput sebe. Tradicionalno, ovaj dio je ispravljena mnogo grešaka, uzbudljivih igrača, i dodao mnoge nove mogućnosti koje poboljšavaju i čine igra više zanimljiv.

Endpoint Travel - Carigrad - grad u kojem ćete provesti većinu vremena igranja u Assassin Creed Revel. Ona je podijeljena u nekoliko glavnih područja:

Konstantina.

Bajazit.

Imperial.

Galata.

Međutim, jedan mali dio igre će vam pomoći da se vratite na drevnog sela - Cappadocia. Ovo je legendarni područje, poznat diljem svijeta po svojim ukusnim pećine manastira.

Za početak igre, morat ćete kupiti pristup ključeve, preuzimanje Assassins Creed: Revelations i instalirati igre na računaru. Tvorci ovog novog projekta je odlučio promijeniti koncept distribucije nekoliko sporednih i strani zadatke. Sada će se izdati za igrače nasumično. Osim toga, projekt Assassins Creed: Revelations je promijenjen, odnosno više modernizovan sistem borbe. Tako, na primjer, su pojednostavljene sprovedeno heroji brojač, dodajte funkciju krade direktno u toku bitke, mogućnost brzog kill. To je malo modifikovan i proširila opseg sposobnosti karaktera.

Na osnovu neke od developera projekta, možemo zaključiti da nakon ćete moći skinuti Assassin Creed Revel, vi ćete znati da je jedan od najvažnijih gaming osobe - Desmond, će biti u komi. A isto William, čiji je glas čuo navijači projekta u uvod u "nestanak Leonardo", će se boriti za povratak u život. Također treba napomenuti da je pojava Desmond kroz određene promjene.

je promijenjen maksimalni nivo Assassins, a sada je izjednačenje 15 igrača mogu dobiti titulu "gospodara ubica." Ovaj naslov daje imaocu daje pravo na niz pogodnosti. Na primjer, ako je majstor ubica je zapovjednik baze, za vrijeme napada neprijateljskih snaga ona dobije imunitet.

Govoriti o ovom projektu može biti puno, ali to je najbolje da preuzmete igra Assassins Creed: Revelations i pobrinite sve njegove prednosti osobno. Vjerujte mi, igra je stvarno isplati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more